Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Jövő héten felébreszthetik Fábián Imrét a mélyaltatásból

Az agyi nyomás stabilitásán múlik, mikor ébreszthetik fel a kishomoki vasúti átjáróban súlyos balesetet szenvedett focistát.
- Végrehajtották Imrén a CT- vizsgálatot, az életfunkciós jelei stabilak, a koponyasérülés miatt azonban az agyában ingadozik a nyomás, ez veszélyes is lehet - mondta az egy hete súlyos balesetet szenvedett mórahalmi focista, a 32 éves Fábián Imre párja, Dudás Zita Európa-bajnok szegedi búvárúszó.

Közölte: az agyi nyomás stabilitásán múlik, mikor ébreszthetik fel a mélyaltatásból, szerinte erre reálisan a jövő héten kerülhet sor. – Azért járunk be hozzá, hogy erőt adjunk neki a küzdelemhez. Eddig nagyon ügyes – mondta elérzékenyülve Zita.

Nem túlzás, Imréért az egész országban szorítanak. Így vannak ezzel a Mórahalom VSE NB III-as labdarúgócsapatának tagjai is. – Nem lehet ki-be járkálni a klinikán, az egyesülettől egyedül a játékos-edző Magyar György járt Imrénél. Ő tartja a kapcsolatot a családdal és lát el bennünket a legfrissebb hírekkel – mondta Révész Gábor klubelnök. – A srácok közül is többen adtak vért Imrének. Nagyon szorítunk érte, a felépüléséért. Igyekszünk minél több erőt, energiát küldeni neki – zárta gondolatait Révész Gábor.

Eddig 140-en adtak vért Imrének, de ma 7.30-tól 10 óráig a vásárhelyi kórházban lévő véradó állomáson, valamint szombaton 8-tól 10 óráig a Csúcsi Olvasókörben még várják a jelentkezőket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vércukormérést is tanultak a pedagógusok

Vércukormérést is tanultak a pedagógusok
Több mint félszáz pedagógus vállalkozott szerdán Hódmezővásárhelyen arra, hogy tanuljon a cukorbetegségről. Tovább olvasom