Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

Kilencvenmilliót forintot nyertek

Összesen kilencvenmillió forintot nyert egy-egy pályázatával a vásárhelyi Corvin Mátyás Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakközépiskola, az Eötvös József Szakközépiskola, valamint a József Attila, a Klauzál Gábor és a Kiss Lajos nevét viselő általános iskolák.
Összesen kilencvenmillió forintot nyert egy-egy pályázatával a vásárhelyi Corvin Mátyás Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakközépiskola, az Eötvös József Szakközépiskola, valamint a József Attila, a Klauzál Gábor és a Kiss Lajos nevét viselő általános iskolák – hangzott el azon a szerdai sajtótájékoztatón, melyet Lázár János polgármester, országgyűlési képviselő, Tóthné Kecskeméti Katalin, az oktatási bizottság elnöke és Nagy Judit, a polgármesteri hivatal oktatási csoportjának vezetője tartott.

Az egyenként 18 millió forintos pályázatokat az intézmények a minőséget folyamatosan mérő, az élet elvárásaihoz illeszkedő tudást adó oktatási rendszer fejlesztésére, többek közt tanári továbbképzésre és segédeszközök vásárlására fordítják. Lázár János felhívta a figyelmet arra, hogy az iskolák önállóan pályáztak, így nyerték el céljaikhoz az önerő nélküli, vissza nem térítendő támogatást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Keviépnek adott igazat a megyei bíróság

Első fokon pert vesztett a vásárhelyi önkormányzat a debreceni Keviép Rt.-vel szemben. A kivitelező… Tovább olvasom