Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Megújított testvérvárosi kapcsolat

Hódmezővásárhely - Magyar–holland közös városi közgyűlést tartottak tegnap Vásárhelyen. Az alföldi település és Haarlemmermeer 1989-ben kötött egymással testvérvárosi megállapodást.
Erre emlékeztek, illetve ezt újították meg a polgármesterek, a Lázár János és Theo Weterings (képünkön) által aláírt memorandummal. Ez többek között a szociális szférában, valamint a gazdasági és oktatási-kulturális téren is új lehetőségeket kínál az együttműködésre. A hivatalos rész és az ünnepi műsor után a holland delegáció tagjait vásárhelyi művészek alkotásaival ajándékozták meg.

Fotó: Tésik Attila
Fotó: Tésik Attila

Olvasóink írták

 • 7. orbit 2008. október 10. 16:10
  „angela!
  Köcsög a jó édes anyukád! Én arról írok, amit tudok és nem arról amit csak sejtek! Volt már részem hasonlóban, azért írtam! A magadfajta seggnyalóknak a szintjét meg inkább ne részletezzük! Gondolom Te jókedvűen dorbézolsz az adófizető polgárok pénzén!”
 • 6. Írástudatlan-Tdi. 2008. október 09. 08:06
  „ANGÉLA! De te sem vagy külömb nállunk mert csak leereszkedtél a miszintünkre ugye? Na meg a gyönyörűséges szókincsed is arra útal hogy nagyon közzénk való vagy.”
 • 5. angéla 2008. október 08. 19:22
  „Te köcsögök, így csak a legnagyobb tahók vélekedhetnek. Szánalmas ez a szint. Undorító nullák vagytok.”
 • 4. mackó 2008. október 07. 15:53
  „Mi hasznunk belőle SEMMI- de lj-nak volt haszna kapott ajándékot alig tudta a karjával megtartani akkora csomag volt. Meg ünnepeltethette magát, meg 3 napig zabáltak, ittak, dolbézoltak. Kíváncsi lennék, hogy hány millkó ment el és azt lj-sal fizetettném meg mert nem a vásárhelyiek költötték el.Rohadtul élvezte látszott rajta.”
 • 3. efje 2008. október 07. 14:54
  „Majd megint kapunk toluk tuzoltoautot.”
 • 2. Haarlemmermeer 2008. október 07. 10:16
  „Testvérvárosi kapcsolatok= kaja, pia, olimpia...”
 • 1. Írástudatlan-Tdi. 2008. október 07. 09:33
  „Ez aztán a nagy újság! Megint kidobott városunk vezetése pár mílkót a vendéglátásra.Testvérváros-testvérváros!Mi hasznunk belőlle? Vagy ők talán ismerik a Vásárhelyen tomboló munkanélküliség ellenszerét?Inkább ezekről kellene tárgyalni városunk nagyfejeinek!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már az első órákban 800 látogató Picasso-nál

Hódmezővásárhely - A megnyitást követő néhány órában már közel nyolcszáz látogató tekintette meg a… Tovább olvasom