Délmagyar logó

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -4°C | 4°C Még több cikk.

Norbit az igazán csinos lányok tudják zavarba hozni

Hódmezővásárhely - Tokár Norbert nem fél a nomád élettől, de az igazán csinos lányok zavarba tudják hozni. A vásárhelyi favágó beköltözött az RTL Klub Farm című valóságshow-jába a 20 millió forint reményében.
– Érdekli ez az életforma. Szereti az állatokat, és kíváncsi volt, hogyan tud velük boldogulni – mondta el a vásárhelyi Busáné Tokár Renáta, akinek testvére, Tokár Norbert bejutott az RTL Klub március 21-én kezdődő, Farm című műsorába.

14-en költöztek be a valóságshow házába, ahol nincs vezetékes víz és áram. A játékosokat három hónapig elzárják a külvilágtól, önfenntartó módon kell élniük. A győztes 20 millió forintot nyer.

– Persze a fődíj is vonzotta Norbit, aki lesz, ami lesz alapon vágott neki a játéknak – tette hozzá Tokár Gyula. Norbert édesapjától megtudtuk, fia korábban már – a szintén az RTL Klubon futó – Éjjel-nappal Budapest című műsorban is szerepelt néhány percet. – Pesten voltunk, és éppen akkor lehetett jelentkezni a Farmra. Hat-hét válogató volt, és pont őt választották ki. Nem is akartam elhinni – mesélte Gyula.
 
Tokár Norbert testvérével, Nellivel és unokaöccsével.
Tokár Norbert testvérével, Nellivel és unokaöccsével.

A család szerint eddig Norbert teljesen úgy viselkedik, mint az életben. – Nem játssza meg magát – jelentette ki Renáta, aki úgy véli, testvére helytáll majd. Az ügyességi feladatokban jó lesz, van hozzá érzéke. – Nagyon nem szereti, amikor a nőkkel tiszteletlenül bánnak. Nem tudom, hogyan fogja ezt tűrni, mert már volt erre példa ebben a pár napban – mondta az édesapa.

A 29 éves férfi kitartó. Favágóként dolgozott, mielőtt bejutott a műsorba. A televízió honlapjáról kiderült, egy lapátot akár percekig is képes kitartani a nyelénél fogva, mint Toldi Miklós, és nem fél a fizikai munkától. Korrekt srácnak tartja magát, aki konfliktushelyzetben, ha lehet, mindig békés megoldásra törekszik. A Farm után kamionos vállalkozást szeretne alapítani.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Májusban ismét javítják az utat

Májusban ismét javítják az utat
A sok kátyú miatt balesetveszélyessé vált a főút Szegvár és Mindszent között. Tovább olvasom