Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Programot hirdetett a Fidesz Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Válságról válságra bukdácsol a kormánykoalíció, így az ország jövőképét az ellenzéknek kellett kidolgoznia – hangzott el a Fidesz tegnap esti vásárhelyi programismertető fóruma előtt, Navracsics Tibor frakcióvezető, Németh Zsolt és Lázár János polgármester sajtótájékoztatóján.
– Jövőkép nélkül nincs kormányzás, de mi, magyarok azt tapasztaljuk, hogy a jelenlegi kormánykoalíció válságról-válságra bukdácsol, valós jövőkép nélkül próbálja nap mint nap biztosítani saját túlélését – jelentette ki Navracsics Tibor tegnap este a vásárhelyi Fekete Sas dísztermében rendezett programismertető fórumot megelőző sajtótájékoztatón.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője hangsúlyozta: ha a kormánykoalíció nem képes jövőképet felmutatni, akkor azt az ellenzéknek kell megtennie, ezért készült el a Fidesz Erős Magyarország című programja. A párt álláspontja szerint a válságból szigorú és felelősségteljes költségvetési politikával lehet kitörni. Munkahelyteremtés, a kis- és középvállalkozásokkal és a nemzetközi cégekkel való együttműködés segíthet talpra állítani a gazdaságot. A kormányzati politika célja a családok segítése kell, hogy legyen – szögezte le.

Navracsics Tibor a Fekete Sasban: Felelősségteljes költségvetési politikával lehet kitörni a válságból Fotó: Tésik Attila

Németh Zsolt képviselő, a külügyi és a határon túli magyarok bizottságának elnöke arról szólt, hogy látványosan megrendült az ország nemzetközi tekintélye, a pártpolitika és a gazdasági csoportérdekek maguk alá temették a nemzeti érdekképviseletet. Lázár János polgármester, az est házigazdája azt hangsúlyozta: lokálpatriótaként mindezekben a kérdésekben a vásárhelyiek érdekeit próbálja képviselni.

Olvasóink írták

 • 10. szavazó 2008. február 27. 11:11
  „Munkahelyteremtés: Választásokat lehetett nyerni munkahely ígéretével, de jó lenne látni hogyan alakult itt helyben a munkanélküliség.
  Szigorú költségvetési politika: 2002-ben a város adósága, ha jól emlékszem, 280 millió volt, most 18 milliárdos (!) számról hallani.
  Ez valóban példamutató költségvetési pilitika?”
 • 9. magyar 2008. február 25. 18:48
  „Idióták, a kommunisták mit adtak nekik, éhbért, de ha kevesellték, kaptak még a rendőrségen és egyéb helyen a pofájukba.”
 • 8. bumeráng 2008. február 23. 23:18
  „Gábor !
  A szegényparasztok kommunisták voltak .A nagygazdák akik a kisbéresekkel napszámosokkal dolgoztattak koldús bérért a háború előtt ,és még Őhintón járt, a kisbéres mezítláb.
  Míg ő szobában aludt ,a többi istállóban .
  Hát ezért nem volt kommunista .”
 • 7. Karcos2 2008. február 23. 22:17
  „Hát nem, de azért nem felejthették el, hogy a szoc. kimosta a sárból, meg a porból a várost, meg olyan munkát adott nekik, amilyenről korábban álmodni sem mertek!”
 • 6. Gábor 2008. február 23. 20:15
  „pedig egyszerű, a parasztok sose voltak kommunisták.”
 • 5. Karcos2 2008. február 23. 13:24
  „Csak azt nem értem, hogy Vásárhely, amely a 60-as években erős ipari és mezőgazdasági várossá alakult, teljes foglalkoztatottsággal, most miért esküszik fideszes vezérére? Az nem lehet, hogy a szoc.-nak ennyi áldozata van a városban!”
 • 4. Anyamama 2008. február 23. 09:30
  „Szerintem jó volt. Az a baj, hogy már mindenki elpuskázott mindent!”
 • 3. Gábor 2008. február 23. 08:37
  „A politika a legmocskosabb szakma, gyomor kell hozzá.

  Hivatásszerűen hazudozni, ez ám a perspektíva, nem tudom, hogy a politikusok hogy tudnak elszámiolni a lelkiismeretükkel. Vagy az nincs nekik, akkor emberileg egy nagy nullák.”
 • 2. nickboy 2008. február 23. 08:26
  „http://www.fidesz.hu/download/FideszPP2007_HU.pdf”
 • 1. bumeráng 2008. február 22. 18:00
  „Ez igen ! Hol volt ez a program eddig ? Gyorsan készlett .Épp időben !
  Biztosan,mikor kivonulnak a parlamentből ezt csinálták .
  Mintha már hallottuk volna ,minden választás előtt :
  Munkahelyteremtés ,kis és középvállalkozások, családok segítése stb.
  Nemzetközi cégekkel való együttműködés ? Hogyan ? Melyekkel ?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ha szélesítik a 47-est, útban lesz az artézi kút

Hódmezővásárhely - A kopáncsiak is örülnek a 47-es szélesítésének, de aggódnak a kútjukért, amely… Tovább olvasom