Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Strandfürdő és uszodanévadó Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Az ünnepségen sok egykori és mai kiváló sportoló, híresség jelent meg.
Megtartották Vásárhelyen a strandfürdő és a sportuszoda névadóját, előbbi a 2005-ben elhunyt Török Sándor, utóbbi a legendás vízilabdás Gyarmati Dezső nevét viseli június 6-tól. Az ünnepségen sok egykori és mai kiváló sportoló, híresség jelent meg. Nyugodtan állíthatjuk, szombaton a déli órákban az alföldi városban volt a legtöbb az egy négyzetméterre jutó olimpiai és világbajnokok száma. Pár név ízelítőül: Benedek Tibor, Gerendás György, Molnár Tamás, Molnár Endre, Fenyvesi Csaba, Buzánszky Jenő és Tarics Sándor.

- Felemelő és megható pillanat volt, mikor leleplezték a strandfürdő homokalzatán a feliratot. A férjem megérdemli, hogy emlékét így őrizze meg a város - mondta elcsukló hangon Éva néni, Török Sándor özvegye.

Fotók: Tésik Attila

A másik keresztszülő az eseményen részt vevő Gyarmati Dezső követékezőképpen kommentálta az eseményt: - Szép ajándék a várostól, csodálatos érzés volt látni az uszoda homlokzatán a nevemet. Ismét nagy szeretettel fogadtak, köszönöm, külön
ilyen sok bajnok is jelen volt az ünnepségen.

A városi egészség és sportnapon rengeteg program, köztük a világsztárokat felvonultató ugrógála, hop-parádé szórakoztatta a közönséget.

Olvasóink írták

 • 12. trixi11 2009. június 12. 10:53
  „baja2005
  Nem volt senki sem kirendelve, csak azok voltak ott akik részt vettek a program munkálataiban!”
 • 11. KilgoreTrout 2009. június 11. 18:39
  „Én, mint a polgármester leghűbb seggnyalója közölném, hogy viszonylag természetes dolog, ha egy önkormányzati rendezvényen részt vesznek egyes önkormányzati dolgozók.
  Hogy mindenben csak a kurva politikát látjátok ti szerencsétlenek.”
 • 10. Pengemester 2009. június 09. 20:54
  „Úgy látszik,hogy Steinmetz Barna és az öccse,az öreg Szívós,vagy Konrád Feri bácsi nem volt ismerős a cikk írójának.De itt volt a szövetség részéről Martin György is,elnézve a megjelenteket,szerintem az összes élő olimpiai bajnok kaphatott ünnepi meghívót,ez azé´ némileg csökkenti a politikai felhangokat.”
 • 9. baja2005 2009. június 09. 14:59
  „harcitomi : ki voltak rendelve”
 • 8. JB007 2009. június 08. 16:36
  „"...szombaton a déli órákban az alföldi városban volt a legtöbb az egy négyzetméterre jutó olimpiai és világbajnokok száma"

  Ugyanekkor Szegeden a Maty-éri evezőspályán erős volt a konkurencia!”
 • 7. harcitomi 2009. június 08. 14:48
  „Conquer, nem voltak kirendelve az önkormányzat dolgozói az ünnepségre, de hazudozz csak nyugodtan, ha így jobban érzed magad...”
 • 6. Beth 2009. június 08. 13:20
  „És Tamáska mit keresett ott?
  :(
  Vásárhelyi lett a lelköm?”
 • 5. trixi11 2009. június 08. 12:55
  „Én2
  Az 53. -as képen látható Török Sándor fia és felesége, a 10-16-os képeken pedig a felesége!”
 • 4. Én2 2009. június 08. 12:37
  „Nem véletlenül tették a választások előtti napra. A sajtókban és a fényképeken is csak Gyarmaitit látom, meg a vtv-ben is. Török Sándor hozzátartozóit nem láttam, sem nyilatkozni sem a képeken. Többet tett vásárhelyért mint Gyarmati az biztos csak Gyarmati valamiért fontosabb úgy látszik., legalább is a város vezetőinek.

  Úgy hallottam, hogy csökkenteni akarják a belépők árát amit jónak tartok, lenne egy kérdésem mi lesz a bérletesekkel akik már év elején kifizették egész évre. Ki kell találni ezekre valamit nem lehet becsapni az embereket.”
 • 3. zehn 2009. június 08. 06:41
  „Conquer! Tudomásom szerint Újszegeden nincs fedett uszoda. Van egy medence, amit télen egy gombásodó cirkuszi sátornál is gagyibb ponyvával borítanak be.”
 • 2. Conquer 2009. június 07. 20:38
  „zehn

  Ott az újszegedi fedett uszoda, ami símán veri a vásárhelyi förmedvényt.

  Én arra lennék kiváncsi, hogy a névadót miért a választások előtt egy nappal tartották? miért voltak az önkormányzati dolgozók és az iskolások kirendelve az ünnepségre?

  Diktatúra Fidesz módra....”
 • 1. zehn 2009. június 07. 19:53
  „Gratulálok a vásárhelyieknek a szép uszodához! A szegedi sportigazgatóság vagy sporvezetés - ha van itt egyáltalán ilyen - meg szégyelje magát! 2009 év se volt elég nekik, hogy egy épkézláb fedett uszodát építsenek Szegednek. Persze van pénz/ több mint egymilliárd / például egy semmire sem jó és senki által nem használt emeletes tornyos elfuserált parkolóházra!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Liszt a rászorulóknak Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - 1318, rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülő családnak osztanak 10-10… Tovább olvasom