Délmagyar logó

2017. 08. 19. szombat - Huba 20°C | 35°C Még több cikk.

Szőke Róbert nem bánta meg korábbi döntését

Mindszent - Nem akart tovább együtt dolgozni a mindszenti polgármesterrel, ezért tavaly decemberben lemondott a képviselőségről Szőke Róbert. Az egykori városatya most üzleti vállalkozására, családjára koncentrál, s nagyon várja már a jó időt, hogy kedvenc hobbijának, a motorozásnak hódolhasson.
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a mindszenti Szőke Róbert hatévnyi önkormányzati képviselőség után lemondott. Ezt azzal indokolta, hogy nem tudott tovább dolgozni a polgármesterrel, s nem értett egyet Zsótér István elképzeléseivel. Arra voltunk kíváncsiak, vajon az eltelt másfél hónap alatt megbánta-e döntését.

– Nem bántam meg, életem legjobb döntése volt a lemondás. Úgy vélem, ha a többi képviselő és a polgármester is megmutatná, hogy nem megélhetési politikus, és lemondana, akkor feloszlatná magát a testület. Így a mindszentiek olyan vezetőt választhatnának, aki a csatornázási projekt élére áll, és kivezeti a várost a jelenlegi helyzetéből – mondta Szőke Róbert.

Vállalkozására koncentrál a mindszenti exképviselő. Fotó: DM/DV
Vállalkozására koncentrál a mindszenti exképviselő.
Fotó: DM/DV

Hat éven keresztül, pontosabban 2002 novemberétől tavaly decemberig töltötte be tisztségét. Eredeti tervei szerint két ciklust szeretett volna végigdolgozni, de a végül máshogy döntött.

– Megpróbálok minél több időt a családommal és a barátaimmal tölteni. Hobbim a motorozás, ezért nagyon várom már a jó időt – tette hozzá az exképviselő. Szőke Róbertnek van egy kommunikációs vállalkozása, emellett fél éve egy franchise üzlettel is foglalkozik. Most minden energiáját a családi vállalkozásokra fordítja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Frontális ütközés

Hódmezővásárhely - Hárman sérültek meg – köztük egy 6 éves kisgyermek – abban a… Tovább olvasom