Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Több szobára való bútor az utcán

Hódmezővásárhely - Több szobára való bútor garnitúra került utcára a hétvégén. Hétfőtől indul a tavaszi lomtalanítási hét.
A május 6-ával kezdődő héten az A.S.A. Köztisztasági Kft. az önkormányzattal közösen lomtalanítási hetet tart Hódmezővásárhelyen és környékén. A felhalmozódott lomokat a magas házas övezetekben a hét első ürítési napján, a családi házas övezetekben, illetve Kútvölgyön, Erzsébeten, Szikáncson, Barattyoson és Batidán, valamint a szerződéssel rendelkező öreg- és újkishomoki ingatlantulajdonosok telkei elől a heti ürítési napon szállítják el a köztisztasági vállalat munkatársai.

Hétfőtől indul a tavaszi lomtalanítási hét - GALÉRIA

 Mindent Vásárhelyről

A delmagyar.hu hivatalos Hódmezővásárhely Facebook-oldala, nem csak vásárhelyieknek.

Sokan már a hétvégén utcára tették, megunt, elhasználódott tárgyaikat. Több szobára való bútor, asztalok, székek, szekrények, működésképtelen elektronikai eszközök végezték a lomok között. Volt ami a szeméttelepre már nem került ki. A lomizók szinte egész vasárnap járták a várost értékesebbnek gondolt tárgyak után kutatva. Egy jobb állapotú ruhásszekrény például alig pár percet állt csak az egyik belvárosi társasház előtt.

Az A.S.A felhívta a figyelmet arra, hogy az akció során trágya, föld, építési törmelék, széna, szalma, gumiabroncs, akkumulátor, mérgező, tűz- és robbanásveszélyes anyag, a szelektíven gyűjthető hulladék, továbbá állati tetem, valamint a begyűjtést végző személyek testi épségét veszélyeztető hulladék nem helyezhető el, azok elszállítását nem vállalják.

Olvasóink írták

  • 2. online 2013. május 06. 17:00
    „A gazzal összevágott faág nem háztartási hulladék!”
  • 1. Qllancs 2013. május 06. 12:09
    „Makón is felemelték a szemétdíjjat, és már 3 X csak félig ürítették ki a kukámat. Gazzal--összevágott ágakkal volt tele. Ma is , a tetejére..de félig beletéve a kukába, müanyag zsákot tettem. Átlátszóba ..mert a múlt heti reklamációmra az volt a válasz ..szelektíves zsákba ..csak papírt--müanyagot vizsnek, konyhai hulladékot NEM !
    Ma csak átlátszóba tettem---
    NA ezt szépen félrehajították !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai térképen a vásárhelyi kiállítás

Egyértelműen rajta van az európai mezőgazdasági térképen az alföldi állattenyésztési és mezőgazdanapok, amelyet idén is mintegy 60 ezren kerestek fel. Tovább olvasom