Kecskemét és környéke

2011.09.25. 10:05

SP és vattacukor! Kell ennél jobb kombináció?

Kecskemét – Igazi vásári hangulat fogadta a hetedik hunyadivárosi napok vendégeit: a vattacukortól kezdve a dodgemen keresztül egészen SP-ig, mindent megtalálhattak az ünnepelni vágyók.

Delmagyar.hu

Még az időjárás is kedvezett a látogatóknak, hiszen 20 fok feletti, napos időben zajlott a hétvégén a hetedik hunyadivároi napok (szeptember 23-24.), amelyre nemcsak a városrész lakói voltak kíváncsiak. A programsorozat péntek délután indult: a polgármester, [namelink name="Zombor Gábor"] elültette a Béke fasor első facsemetéjét, illetve átadták a közel 50 millióból felújított Mátyás-iskola konyháját.

Szombaton minden a szórakozásról szólt, igazi vásári hangulat fogadta a kilátogatókat: a házi ízektől kezdve egészen a különleges finomságokig mindenfélét lehetett kóstolni. A gyerekek kedvencének azonban most is a vattacukor bizonyult.

Így ünneplik a hetedik hunyadivárosi napokat - KÉPGALÉRIA


Délelőtt a színpadot a városrész ovisainak, iskolásainak és nyugdíjasainak műsora színesítette, majd délután SP csapott a lemezjátszók közé. Este pedig a szomorú szamuráj, Kozsó szórakoztatta a nagyérdeműt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!