Szegedi hírek

2024.05.01. 17:53

Újszegeden majálisozott a Fidesz-KDNP

Suki Zoltán

Összefogná a szegedieket Fülöp László. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Rengeteg paprikáskrumpli fogyott a szegedi Fidesz-KDNP majálisán az újszegedi ligetben. Fülöp László az ellenzéki pártok polgármesterjelöltje lapunknak elmondta, hogy hálásak az aktivistáiknak és a szegedieknek, akik segítették a munkájukat, és segítik a mai napig is az aláírásgyűjtésükkel.

– Itt most találkozunk, beszélgetünk és jól érezzük magunkat. De ami a legfontosabb: a célom, hogy közösséget, ha lehet még nagyobb közösséget építsek, és végül Szegedet egy közösségé kovácsolni. Erre pedig ez a rendezvény kiváló – fogalmazott a polgármesterjelölt.

Szerinte nem a különállás fontos, hanem az, hogy mindenkié legyen Szeged.

Fülöp László azt is elmondta, hogy a munkát május 2-án folytatják, találkoznak az emberekkel, és tovább gyűjtik az aláírásokat is.

A paprikáskrumplit Német Ferenc önkormányzati képviselő és képviselőjelölt főzte csapatával. Azt mondta, hogy igyekeztek tökéletes ételt készíteni, ezért a burgonyán kívül többféle kolbászt, sőt, még füstölt húst is tettek a bográcsba. Összesen három bográcsnyi ételt főztek, ami mind elfogyott már kora délutánra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában