Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kecskemét hírei > 77 milliós csalással vádolják az ismert autókereskedőt

77 milliós csalással vádolják az ismert autókereskedőt

Hétfőn a vádirat ismertetésével megkezdődik a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon az egyik ismert kecskeméti autókereskedés vezetője ellen indított büntetőper. B. Károlyt többek között 77 miliós csalással vádolja az ügyészség.

Delmagyar.hu - 2011.09.05. 07:45
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az ügyészségi vádirat szerint a vádlott jelenleg is két, gépjárművekkel foglalkozó cég ügyvezetője. Munkája során - éveken keresztül - szerviz tevékenységet is folytatott, amelyhez rendre Mercedes alkatrészeket vásárolt. A megrendeléseket akkor is elvégezte, amikor már észlelte, hogy a társaság fizetésképtelen, és a beszállítóknak már mintegy 70 millió forinttal tartozott. Az árukat átvette, a számlákkal kapcsolatosan kifogást nem emelt és így a sértettnek összesen 77 millió forint kárt okozott.

A korábbi Mercedes szalon vezetőjét, B. Károlyt az ügyészség áru hamis megjelölésének bűntettével is vádolja, miután a Mercedes nemzetközi védjegyét a vele kötött szerződés felmondását követően is folyamatosan használta. Emellett a médiában úgy reklámozta magát, mint a cég márkaszervize. B. Károlyt az ügyészség adócsalás és áru hamis megjelölésének bűntettével vádolja.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. pajzanko 2011.09.05. 09:30

Mi lenne? Egyik-másiknak sokat jár a szája.Ülnek és várják a jószerencsét.Az idei tél nem Taiföldön és Braziliában lesz eltöltve.Igaz itt is alinclusive.

Moderálásra küldöm 1. 620829 2011.09.05. 09:01

Na ...és a múltkori cikknek mi a folytatása...amikor a szegedi autókereskdeők felét becsukták...Kálvária sgt és társai....ott m i a helyzet???Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...