Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

A Csík Zenekar jótékonysági koncerten lép fel Kecskeméten

A nagyszabású rendezvény kedvezményezettje, a kórház orvosai által létrehozott Hírös Manus Alapítvány.
A Kossuth-díjas Csík Zenekar és barátai jótékonysági koncerten lépnek fel Kecskeméten, a bevételt a Bács-Kiskun Megyei Kórház traumatológiai osztályának ajánlják fel - jelentette be az eseményt szervező Rotary Club tagja csütörtökön Kecskeméten.

Kriston-Vizi József elmondta, hogy a Rotary Club Kecskemét Egyesület és a Kecskeméti Rotary Alapítvány szervezésében a Csík Zenekar és Barátai közreműködésével sorra kerülő jótékonysági koncert április 25-én Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban lesz.

A város térítésmentesen biztosítja a sportcsarnokot.

Serényi Péter, a 15 éve alakult kecskeméti Rotary Klub alapító tagja, jelenlegi elnökhelyettese az előkészületekről elmondta: komolyabb összeget kell fordítani a minőségi technika biztosítására.

A nagyszabású rendezvény kedvezményezettje, a kórház orvosai által létrehozott Hírös Manus Alapítvány, amely a traumatológia- és kézsebészeti osztályt támogatja korszerű sebészeti eszközök beszerzésével.

Serényi Péter tájékoztatása szerint ha minden jegy elkel, akkor két műszert szeretnének vásárolni, mintegy 5-6 millió forint közötti összegből. Az egyik egy speciális monitor, amely az osztályon fekvők életfunkcióit is jelzi, a másik egy olyan műszer, amelyet ízületi műtéteknél használnak. Közlése szerint ha nem jönne össze a teljes összeg, akkor a hiányzó részt a megyei kórház vezetése kipótolja.

Serényi Péter emlékeztetett arra, hogy a Rotary Club kecskeméti szervezete 15 éve alakult, ez már nem az első jótékonysági koncert, amit szerveznek.
Csizmadia László, a kecskeméti Rotary Club tagja elmondta: a jegyek 3600-3800 forintba kerülnek, belépőket Kecskeméten, a Három Gúnár Rendezvényházban és interneten lehet venni.

Tájékoztatása szerint nagyon sokan jelezték részvételüket már az ország más Rotary-szervezeteiből.

A koncerten a Csík Zenekar mellett fellép Ferenczi György és a Rackajam együttes is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Arab diplomatafeleségek vendégeskedtek Kecskeméten

Bahget Iskander fotóművésznek köszönhetően a városnak többéves kapcsolata van az arab és iszlám… Tovább olvasom