Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

A plázában erőszakolta meg asszisztensét a patikus

Első fokon négy év fegyházbüntetésre ítélte a Kiskunhalasi Városi Bíróság a beosztottját megerőszakoló patikust.
A héten folytatódott a büntetőpere a Kiskunhalasi Városi Bíróságon annak a gyógyszerész férfinek, aki a vádirat szerint 2010 nyarán az éjszakai ügyeleti idő alatt megerőszakolta a városszáli bevásárlóközpontban lévő patikájában a női beosztottját. A 36 éves férfi ellen a nő tett feljelentést az eset után a kiskunhalasi rendőrkapitányságon.

A vádirat szerint a Kiskunhalason patikát üzemeltető dr. A. Ahmed a munkavégzés ellenőrzésekor a sértettel több alkalommal kiabált, megmutatta neki engedéllyel tartott riasztó fegyverét, illetve rendszeresen hangoztatta a 36 éves nőnek, hogy hálával tartozik neki a munkahelyéért. Ezt követően 2010. június 8-án a patikában 20 órától 22 óráig a vádlott és a sértett ügyeleti szolgálatot látott el.

Az eladótér bezárása után, 21 óra körüli időben, a vádlott az irodájába hívta a sértettet, ahol megkérte, hogy masszírozza meg a vállát. A masszírozás után a sértettet a vádlott egy fotelbe ültette, a fejét megfogta és határozottan felszólította, hogy nemi szervét vegye a szájába. A sértett először ellentmondott, majd félelmében eleget tett a vádlott akaratának.

A vádlott rövid idő múlva a sértettről - szóbeli tiltakozása ellenére – lehúzta a nadrágot és a fehérneműt, miközben ő is levetkőzött és a sértettet az iroda mellett található, laboratóriumnak használt helyiségbe vitte a derekánál fogva. A vádlott a rettegő sértettet egy ágyra lökte, felsőtestével leszorította így akadályozta meg védekezését és menekülését, majd a sértettel közösült – áll a vádiratban.

Az erőszakos nemi közösüléssel vádolt patikust tavaly júniusban vette őrizetbe a rendőrség a nő feljelentése alapján. Előzetes letartóztatásba is került, de később házi őrizetbe helyezte a bíróság, ügyében azonban mindvégig fokozott ügyészi felügyelet mellett folyt a rendőrségi nyomozás. Első fokon 4 év fegyházbüntetésre ítélte a halasi bíróság a erőszakoló patikust.

Olvasóink írták

  • 2. Emberségetavilágnak 2012. március 27. 06:59
    „Mese”
  • 1. t680822g 2012. március 25. 12:20
    „Sajnos a házi őrizet beleszámít a letöltendő fegyházbüntetésbe... Sajnos ebben a narancskorszakban annyira ki van szolgáltatva a dolgozó (nő) a munkáltató újgazdagnak, hogy nagyon sok ilyen van, és nem kerül napvilágra...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jövő héten a teherautó sofőrök kerülnek célpontba

Félmillió forint bírság két nap alatt: ennyit róttak ki összesen a kalocsai rendőrök azon a két… Tovább olvasom