Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

A viharos szél sem bírt a kormányellenes tüntetőkkel

Kecskemét - A Szolidaritás kecskeméti szervezete szombat délben rövid demonstrációt tartott a Kossuth téren. A zord idő ellenére viszonylag sokan részt vettek a megmozduláson.
- Azért vagyunk itt, hogy megmutassuk magunkat, és azt, hogy nekünk nem tetszik – mondta Balog Károly, a Magyar Szolidaritás Mozgalom kecskeméti szervezetének vezetője szombat délben tartott demonstrációjukon. A rövid, a kormány intézkedési ellen szervezett megmozdulás célja valóban csupán ennyi volt, az összegyűlt, nagyjából negyven fős tömeg plakátot ragasztott és szórólapokat osztott. Azért választották az „önreklámozás" ezen formáját, mert a villámcsődületre felhívó plakátokat a korábbi egyeztetések ellenére nem tehették ki, a reklámozó cég ugyanis annak tartalma miatt nem vállalta a kihelyezést.

szolidaritas
Azért választották az „önreklámozás" ezen formáját, mert a villámcsődületre felhívó plakátokat a korábbi egyeztetések ellenére nem tehették ki.

Az egyik résztvevő arról számolt be a delmagyar.hu-nak, hogy korábbi tüntetéseiken rendre megjelent egy-egy árpád sávos zászló, aminek köszönhetően szélsőjobbos demonstrációnak vélhették többek közt az októberi forgalomlassító akciójukat is, amiről a delmagyar.hu is beszámolt. - Távol áll tőlünk ez a fajta szélsőséges hozzáállás, éppen ezért még véletlenül sem akarjuk, hogy egybemossanak minket ilyen, vagy ehhez hasonló ideológiákkal. Hál istennek most magunk vagyunk – mondta.

A csípős szél sem zavarta a demonstrálókat, sőt, egyikük megjegyezte: így szebben lobog a zászló.
A csípős szél sem zavarta a demonstrálókat, sőt, egyikük megjegyezte: így szebben lobog a zászló.

A csípős szél sem zavarta a demonstrálókat, sőt, egyikük megjegyezte: így szebben lobog a zászló.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Toyotával borítottak fel egy kisbuszt Bugacon

Egy 40 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett, miután egy Toyota személygépkocsi belehajtott abba a kisbuszba, amelyben utazott. Tovább olvasom