Délmagyar logó

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 10°C | 20°C Még több cikk.

Bajai bokszklub lehet a Hónap Műhelye

Nagy elismeréshez juthat idén ősszel a bajai Felsővárosi Ökölvívó SE és ezáltal az egész magyar amatőr ökölvívás.
Gálos Tamás klubját ugyanis jelölték a Decathlon Magyarország, a Magyar Olimpiai Bizottság és az Utánpótlássport.hu szerkesztősége által szervezett „A Hónap Műhelye Díjra", melynek győztese az elismerés mellett 500.000 forint értékű Decathlon vásárlási utalványt nyer.

A bajai bokszegyesületet persze nem Gálos Tamás két szép szeméért jelölték a díjra, hiszen nagyon komoly eredményeket mutatott fel az elmúlt másfél hónapban. Kezdődött a történet ikerfiainak egyikével, Rolanddal, aki a kontinenst végigverve Rotterdamban aranyérmert nyert 60 kilogrammban az ifjúsági Európa-bajnokságon. Szeptemberben pedig Szatmári Petra is felrakta a koronát idei teljesítményére azzal, hogy a magyar boksztörténelem első ifjúsági női világbajnoki elsőségét szerezte meg Bulgáriában.

Gálos Tamás bajai klubja tehát kétség kívül kiérdemelte azt, hogy „A Hónap Műhelye" legyen. A dolog viszont koránt sem egyszerű, ugyanis címért „négymenetes meccset" kell vívnia a Hell Miskolc Judo Clubbal, az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiával, az Ikarus BSE-vel és a Torna Club Békéscsabával is.

A négy menet alatt pedig azt értjük, hogy négy teljesen különálló szavazatból alakul ki az, hogy melyik egyesület lesz gazdagabb félmillió forinttal. A legfontosabb a közönségszavazás, hiszen ezt a boksztársadalom is elég erősen befolyásolhatja. Ezt IDE kattintva, az e-mail-címünk megadásával tehetjük meg. Fontos, hogy egy IP-címről csak egyszer tudunk szavazni. A másik „három menetbe" nincs beleszólásunk, ugyanis a MOB, a Decathlon Magyarország és az Utánpótlássport.hu szerkesztősége is szavaz egy-egy műhelyre, ez alapján kerül ki a végső győztes.

Az anyagilag nem éppen rózsás helyzetben lévő bajai klub nagyon megérdemelné ezt a sikert, így bokszrajongóként nem is tehetünk mást, mint szavazunk, aztán szólunk a rokonoknak, barátoknak és mindenkinek, hogy segítse hozzá Gálos Tamáséket az újabb sikerhez. Hajrá!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nő az esély a roma nők foglalkoztatására

Roma nők pályázati forrásból történő foglalkoztatási lehetőségeiről tartottak munkáltatói fórumot… Tovább olvasom