Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Egymillió forintos nyomravezetői díj a solti gyilkos kézre kerítőjének

Egy 82 éves solti asszony gyilkosát keresi a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság. A nyomravezetőnek egymillió forintos jutalmat tűztek ki.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2011. május 5-8. közötti időben egy Solt, Mester utcai lakásban megölte a 82 éves K. Gyulánét.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 76/513-324 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Bács-Kiskun Megye Rendőrfőkapitánya bruttó 1.000.000,- Ft, azaz egymillió Forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. Ha a megszabott követelményeknek többen együttesen tesznek eleget, a díjak közöttük közreműködésük arányában, ha pedig azt nem lehet megállapítani, vagy külön-külön tettek eleget, egyenlő arányban kell megosztani – áll a rendőrség közleményében.

Olvasóink írták

  • 1. deszkás 2011. július 22. 08:05
    „Hogy több tanú lehet ez érdekes.A dijat eddig is meglehetett osztani.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mihez kezdjünk magunkkal nyáron Kecskeméten?

Megpróbáltuk számba venni, mit kezdhet magával egy kecskeméti, ha éppen nem nyaral, és a városban ragad a nyári napokra. Sport, szórakozás, kikapcsolódás: van elég választék?
Tovább olvasom