Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Ismét állásbörze a Kecskeméti Főiskolán

44 kiállító 191 munkakörben mintegy 1300 állásajánlattal érkezik a Kecskeméti Főiskola hagyományos tavaszi állásbörzéjére.
A szervező Hallgatói Szolgáltató Központ ajánlja a rendezvényt minden olyan érdeklődőnek, aki éppen munkát keres, munkahelyet váltana vagy csak kíváncsi régiónk munkaerő-piaci helyzetére, a cégek által kínált állás- és gyakornoki helyekre.

A rendezvény tehát nyitott minden érdeklődő számára, de a szervezők remélik, hogy a főiskola jelenlegi hallgatói élnek az elsősorban az ő kedvükért szervezett lehetőséggel és nagy számban vesznek részt a börzén. Annál is inkább, mert 100 gyakornoki hely is várja a főiskolásokat.

A kiállítók között multinacionális cégek, kis- és középvállalatok, személyzeti tanácsadó cégek és állami szervezetek standjai is megtalálhatók lesznek. A rendezvényben rejlő lehetőségeket jól mutatja, hogy a megjelenő cégek összességében több mint hatvanezer főt foglalkoztatnak,

A börzén több ingyenes – az álláskeresést segítő – kiadvány és lehetőség is rendelkezésre áll majd, az Állásbörze saját kiadványában pedig minden résztvevő cég adatai megtalálhatók.

Az Állásbörze

időpontja: 2014. április 16. 9:00 – 15:00 óráig
helyszíne: Törös Olga Sportcsarnok, Kecskeméti Főiskola GAMF Kar (6000 Kecskemét, Izsáki út 10.)

További információ:
Kecskeméti Főiskola Hallgatói Szolgáltató Központ, 76/516-476,
hszk@kefo.hu, http://karrier.hszk.kefo.hu

Az Állásbörze kiállítói:

Az Állásbörze főtámogatói: Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., Electrolux Lehel Kft., LEGO Manufacturing Kft., Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., Andritz Kft., Bosal Hungary Kft.

Az Állásbörze kiemelt támogatói: Johnson Controls Mezőlak Kft., Linamar Hungary Nyrt., MSK Hungary Bt., ContiTech Rubber Industrial Kft,; ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft.; ZF Lenksysteme Hungária Kft.; Flextronics International Kft.; Eckerle Industrie Kft.; Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.; TE Connectivity; MBTech Hungary Mérnöki és Tanácsadó Kft., SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt.

…és még további 25 stand várja az érdeklődőket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új rektorhelyettes a Kecskeméti Főiskolán

A poszt betöltésére meghirdetett pályázatra csak Horváth Ágnes nyújtotta be elképzeléseit. Tovább olvasom