Délmagyar logó

2018. 02. 23. péntek - Alfréd 0°C | 5°C Még több cikk.

Kovács Madárért is nyerne Kecskeméten

Március 8-án rendezi a Ferobox Event következő gáláját Kecskemét városában.
Március 8-án rendezi a Ferobox Event következő gáláját Kecskemét városában. Az eseménynek természetesen Erdei Zsolt (31-1-0, 18 KO/TKO), azaz „Madár" lesz a fő attrakciója, de a többi összecsapás is hasonló izgalmakkal szolgálhat, mint például Kovács „Vipera" Attila (31-4-0, 19 KO/TKO) magyar bajnoki címvédő mérkőzése nagyváltósúlyban.
Az ökölvívó Kecskeméten remélhetőleg megvédheti frissen szerzett magyar bajnoki címét.

„Megkezdtem már a felkészülést, eddig minden rendben. Már teljes erőbedobással dolgozom.

Remélem, sikerül elkerülnöm a járványokat így tél idején és semmilyen betegség nem fog hátráltatni. Szokás szerint most is az lesz a célom, hogy mindent

megtegyek a győzelemért. Remélem, ez azt jelenti, hogy most már tényleg teljesen visszanyerem a régi formám. Érzem, hogy egyre jobban közeledek a régi 'Viperához'."

Fotó: Felix Promotion
Fotó: Felix Promotion

A 39 éves bokszoló Erdei Zsoltról is beszélt, akivel már évtizedek óta jó viszonyt ápol.

„Nagyon örülök, hogy a csapattársam lett. Gyerekkorom óta ismerem, hiszen mindketten 1974-es születésűek vagyunk, így már az utánpótlás
- válogatottakban is együtt szerepeltünk. Aztán később a felnőttben is, ráadásul az Universumnál is jártam kinn nála többször, úgyhogy mondhatom, jó batárok vagyunk. Nagyon rendes srác, mindig segített nekem, akkor is, amikor a dél- afrikai vb-címmeccsemre készültem. Sokat kesztyűztünk együtt."

Kovács ráadásul úgy látja, az egész magyar ökölvívásnak jót tehet az, hogy „Madár" itthon boxol.

„Azért is jó, mert szerintem megdobja az ökölvívás elismertségét itthon és újra előtérbe kerül. Ezen kívül nem semmi érzés, hogy „Madárral" egy gálán bokszolhatok.

Szerintem neki is jó lesz, ha úgy mehet a ringbe, hogy mi nyerünk előtte, mert jobban fel lesz spanolva. Ezért miatta is győznünk kell!"
„Viperának" nem ismeretlen a kecskeméti helyszín, egy évvel ezelőtt egy szerb bokszolót sikerült a Messzi István Sportcsarnokban megmarnia.

„Kellemes emlékeim fűződnek Kecskeméthez, a szívemhez nőtt. Amatőr koromban majdnem ideigazoltam, úgyhogy mindig is szerettem a várost. Arra is emlékszem még, hogy legutóbb elég szép kiütéssel nyertem ott,remélem, hasonlóan szerepelek majd most is."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éjszakai Forgatag úja Kecskeméten

Éjszakai Forgatag február 28-án kerül megrendezésre. Tovább olvasom