Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Megverték a mentősöket a pszichiátrián

Kecskemét - Egy sürgősségire beszállított 38 éves kecskeméti nő, miután meghallotta, hogy átviszik a pszichiátriára, megtámadta a mentősöket.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el közfeladatot ellátó
személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 38 éves
kecskeméti lakos ellen. A nő szombat éjfél után nem sokkal a
Kecskemét, Nyíri úti kórház sürgősségi osztályára történő beszállítását
követően (miután meghallotta, hogy a pszichiátriára kell átszállítani),
szándékosan megrúgta és megütötte az őt beszállító OMSZ munkatársait, A két mentős ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

További rendőrségi híreink:

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan
elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt H. Gábor 27
éves, H. Mátyás 23 éves és S. Zsolt 22 éves dunavecsei lakosok ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy január 7-én éjfél előtt egy vendéglátóhelyen szóváltást követően tettleg bántalmaztak két 21 éves dunavecsei lakost, akik könnyű sérüléseket szenvedtek.

Ismeretlen tettesek január 7-re virradóra kerítéskivágás módszerével behatoltak a Kecskemét, Izsáki úton lévő Kft. telephelyére, és onnan eltulajdonítottak 2 darab Nissan Navarra D40 típusú gépkocsit. Az egyik gépkocsi LWL-217 forgalmi rendszámú, a másik gépkocsi fogalmi rendszám nélküli, mivel az még Magyarországon nem volt forgalomba helyezve. Erre a forgalmi rendszám nélküli gépkocsira az elkövetők feltehetően a KBJ-002 forgalmi rendszámot tették fel, melyet szintén az autókereskedésben álló Mitsubishi típusú gépkocsiról tulajdonítottak el. A lopással okozott kár 9 millió forint.

Ismeretlen tettes január 6-án 11.35 és 12.35 óra között a Kecskemét, Dobó körúton lévő Al Bandi étterem előtti parkolóban parkoló, egy Volkswagen típusú személygépkocsi jobb oldalát feltehetőleg egy kulccsal végigkaristolta. A rongálással okozott kár 250 ezer forint. 

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség szabadnapos járőrének jelzése
alapján kollegái január 6-án 19.50 órakor igazoltatták K. A. 27 éves koszovói állampolgárt Tompán az 53-as számú főút 83.000
méterszelvényénél. Magyarországi tartózkodásának jogszerűségét
igazolni nem tudta, egy koszovói útlevéllel rendelkezett, ezért előállításra került a kirendeltség hivatalos helységében. Megállapítást nyert, hogy január 6-án 17.30 órakor az E-304 határjelnél gyalogosan, embercsempész segítsége nélkül tiltott határátlépést követett el. A férfi idegenrendészeti őrizetbe került Kiskunhalas Őrzött Szálláson.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség járőre január 6-án 20 órakor fokozott idegenrendészeti és migrációs ellenőrzés keretében Kelebián az Árpád utcában ellenőrzés alá vonta N. N. 18 éves S. A. 18 éves, valamint V. M. 18 éves afgán állampolgárokat. Magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, okmányokkal nem rendelkeztek, ezért előállításra kerültek a kirendeltség hivatalos helyiségében. Megállapítást nyert, hogy január 6-án 18 órakor az E-335
határjelnél gyalogosan, embercsempész közreműködése nélkül tiltott határátlépést követtek el. Kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek Kiskunhalas Őrzött Szálláson.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa Közúti Határátkelőhelyén
január 7-én 07.40-kor M. Natasa 34 éves szerb állampolgár kilépésre jelentkezett egy autóbusz utasaként. Az ellenőrzésre átadott szerb magánútlevél első és harmadik lapoldalán összesen négy darab hamis, utánzott német düsseldorfi légi átléptető bélyegző lenyomat került elhelyezésre, ezért előállításra került. Nevezett személy közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt került sor gyanúsítotti kihallgatására. Megállapítást nyert továbbá, hogy nevezett január 7-én hajnali egy órakor Hegyeshalomnál jogellenesen lépett Magyarország területére, ezért idegenrendészeti eljárás is lefolytatásra kerül vele szemben.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Tompa Közúti Határátkelőhelyén
január 7-én 6 szerb és 2 montenegrói állampolgár került visszairányításra Szerbia területére, mert az Európai Unió tagállamainak területén hat hónapos időtartamon belül már három hónapot tartózkodtak, illetve nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges anyagi fedezettel, 1 fővel szemben pedig a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatósága beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétfőtől újra lesz áram a 16 gyermekes családban

Kifizette a helyi Rotary Club annak a 16 gyermekes családnak a tartozását, amelyiknél október óta nincs áram. Már fel is szerelték a villanyórát, hétfőtől pedig újra lesz áram a tanyán. Tovább olvasom