Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Rajzold le kedvenc állatod egy fincsi csokiért!

Kecskemét – A Kecskeméti Vadaskertben augusztus 13-án a delmagyar.hu családi napján nincs más dolga a gyerekeknek, mint lerajzolni a kedvenc állatukat. Mi pedig csokival jutalmazzuk kreativitásukat. Szombaton megéri kilátogatni hozzánk, és ceruzát ragadni.
Különleges, többállomásos kalandtúrára hívjuk a vállalkozó kedvű csemetéket: a bejáratnál mindenki kap egy pontgyűjtő füzetet, amelybe a teljesített feladatokért cserébe pecséteket gyűjthet. Aki lerajzolja és lufiból meghajtogatja – természetesen ebben a feladatban a gyerkőcök segítségére lesznek az Animation Team tagjai, akiknek nem létezik lehetetlen - kedvenc állatát, felismeri a Gong Rádió állathangjait, és az állatsimogatóban is megtalálja a delmagyar.hu matricáját, meglepetést kap.

A gyerekek testközelből figyelhetik meg a Vadaskert lakóit, így könnyen le tudják majd rajzolni őket.
A gyerekek testközelből figyelhetik meg a Vadaskert lakóit, így könnyen le tudják majd rajzolni az állatokat.


A Kecskeméti Vadaskertben rendezett minitúra első állomásán minden gyermek kiélheti kreativitását: ceruzát, aszfalt vagy zsírkrétát kell ragadnia a lurkóknak, ha az ajándékhoz szükséges első pecsétet szeretnék megszerezni. Ehhez nem kell mást tenniük, mint az előbb felsorolt technikák egyikét kiválasztani, és lerajzolni kedvenc állatukat. A gyerekeknek könnyű dolga lesz, hiszen a Vadaskert összes lakója szívesen áll modellt a kis Picassóknak. Aki nem akar rajzolni, kifestőink közül is választhat. Az alkalmi művészek remekeit lefotózzuk, szkenneljük, és a delmagyar.hu oldalán tesszük közzé, így a játék végén nemcsak a meglepetést, de a Hetedhétországra szóló hírnevet is garantálhatjuk.

Szavazz a kedvencedre!

A szavannákon az oroszlán az állatok királya, de vajon a Kecskeméti Vadaskertben kinek a fejére kerül a dicsőséget jelentő, képzeletbeli korona? Melyik állat lesz a király Kecskeméten? A delmagyar.hu olvasói most arról dönthetnek, hogy a Kecskeméti Vadaskert melyik lakója a legszebb, ki kapjon különleges finomságot a családi napon. A legtöbb szavazatot begyűjtött kedvencet látványetetésen csodálhatják meg a résztvevők. Itt lehet szavazni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétfőtől hét napon át habzik a sör Kecskeméten

A sörkedvelők mától hét napon át hetvenféle csapolt sör közül válogathatnak Kecskeméten a Hírös… Tovább olvasom