Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Rendőrségi hírek Bács-megyében - január 28.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában egy közúti közlekedési baleset személyi sérüléssel, négy anyagi kárral végződött.
A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 2014. január 27-én 11 óra 15 perckor tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vette G. Júlia 25 éves kecskeméti lakost. A nő védett övezetben, az 52-es számú főúton végzett prostitúciós tevékenységet.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás során 2014. január 27-én 9 óra 45 perckor őrizetbe vette K. Csaba 36 éves kiskunfélegyházi lakost. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. december 24-én 12 óra 15 perc és 2013. december 25-én 8 óra közötti időben Kiskunfélegyházán egy üzlet kirakatát betörte és onnan ezüst ékszereket lopott el. Továbbá a megalapozott gyanú szerint a terhelt 2013. december 31-én 0 óra és 2014. január 5-én 11 óra közötti időben egy helyi ingatlanra betört és annak lezáratlan melléképületéből húsárut tulajdonított el. A nyomozók kezdeményezték a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást indított három szerb és három koszovói állampolgárral szemben, akiket 2014. január 26-án és január 27-én Tompa külterületén ellenőriztek a járőrök. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért elfogták és előállították őket a kirendeltségre. Kiderült, hogy közülük három férfival szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Az egyenruhások az egyik koszovói állampolgárt idegenrendészeti őrizetbe vették, két határsértőt két évre kiutasítottak Magyarország területéről, hárman menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal illetékes befogadó állomására szállították.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cséfalvay: tudással, munkával és tehetséggel lehessen előre jutni

Cséfalvay Zoltán annak fontosságát hangsúlyozta, hogy mindenki tudjon előre menni, ha a terhek… Tovább olvasom