Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Új mentőautó Kecskeméten

A 23 millió forintos Volkswagen korszerű mentéstechnikai eszközökkel van felszerelve, így mindenben megfelel a kor kihívásainak.
Az Országos Mentőszolgálat Európai Uniós forrás segítségével ebben az évben összesen 11 milliárd forintot fordít a mentőállomások dinamizálására.

„200 Mentő gépkocsit szerez be az Országos Mentőszolgálat összesen, ebből a 200-ból 30 fog érkezni a régióba. A mai napon Kecskeméten ebből a 30-ból adtunk át egyet. A kecskeméti mentőállomás új gépjárműparkja így már háromra bővül, ugyanis korábbi központi forrásból kapott a mentőállomás egy rohamkocsit, illetve egy másik mentő gépkocsit" – nyilatkozta dr. Zentey Attila regionális orvosigazgató.

A Volkswagen mentőautó 23 millió forintba került, és egy régi Toyota típusút cserélnek le vele. A kecskeméti mentőállomáson összesen nyolc mentőautó és egy rohamkocsi teljesít szolgálatot hétköznaponként.

Részletek a Kecskeméti TV oldalán >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előadások Kecskeméten a magyar zsidó művészet és műgyűjtés emlékeiről

Kecskeméti Katona József Múzeum a Magyar Holokauszt Emlékév alkalmából rendezi meg a képzőművészeti emlékkiállításhoz kapcsolódó előadás-sorozatának következő felvonását. Tovább olvasom