Délmagyar logó

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 35°C Még több cikk.

˝Viperát˝ meglepte a grúz a kecskeméti bokszgálán

Győztesen adta át a szorítót Madárnak, egyhangú pontozással bizonyult jobbnak a grúz Georgi Ungiadzénál Kovács Attila.
Kovács „Vipera" Attila (32-4-0, 19 KO/TKO) vezette fel Erdei „Madár" Zsolt (34-1-0, 18 KO/TKO) búcsúmérkőzését Kecskeméten, hiszen közvetlen a legenda előtt lépett ringbe a Ferobox Event nagy sikerű ökölvívó gáláján. Győztesen adta át a szorítót, egyhangú pontozással bizonyult jobbnak a grúz Georgi Ungiadzénál.

„Jól éreztem magam a ringben, bár az egy picit megzavart, hogy a mérkőzés előtt pár perccel tudtam meg, hogy csak négy menetet bokszolhatok a csúszás miatt" – kezdte értékelését a győri ökölvívó.„De hát élő televíziós gálán ez megtörténhet. Amit ez ellen az ellenfél ellen meg lehetett tenni, azt megcsináltam, úgyhogy elégedett voltam magammal."

Fotó: Felix Promotion
Fotó: Felix Promotion

Kovács egyhangú pontozással nyert, de elmondta, hogy valamivel könnyebb mérkőzésre számított. „Kicsit meglepett, mert bár láttam róla pár felvételt, azokhoz képest sokkal erősebb volt. Nem tudtam, hogy ennyire tapadni fog. Kellemetlen ellenfél volt. Nagyon jó, zárt fedezéke volt, amit nehezen tudtam lebontani. Ha sikerült volna jobban lehúzni, akkor egy pontos ütéssel idő előtt véget vethettem volna a meccsnek, de nem jött össze."

A bokszoló egyébként nagyon élvezte a gálát, ami nem is csoda, hiszen rögtön a visszavonuló Erdei előtt léphetett a ringbe. „A gála hangulata remek volt, ami a teltház miatt nem is volt kérdés. Külön öröm volt számomra, hogy közvetlen Madár előtt bokszolhattam, bár egy kicsit feszélyezett is. Láttam utána a meccséből részleteket, miközben levezettem. Nagyon taktikusan bokszolt. Sokan sajnáljuk szerintem, hogy visszavonul. Pár győzelemmel még biztosan megörvendeztethette volna a közönséget, de el kell fogadnunk a döntését."

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bohócdoktorok viziteltek Kecskeméten

A Bàcs-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő-és Gyermekosztályán fekvő nagybeteg gyerekek számára… Tovább olvasom