Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

X-Faktor: Kocsis Tibi finalista

Kocsis Tibort már csak egyetlen lépés, a ma esti finálé választja el attól, hogy ő legyen a 2011-es X-Faktor nyertese. Tibiért egész Lajosmizse szurkol ma is.

Kocsis Tibor a tizedik élőshowban is remekelt, ennek köszönhetően Muri Enikő mellett ő küzdhet ma este a győzelemért, hogy ő legyen a 2011-es X-Faktor nyertese.

A szombati élőshow igazán különleges volt a még versenyben lévő három énekesnek, hiszen mindannyiuk megkapta élete első önálló lemezét, valamint mindenkinek az otthonából szurkolt rajongótábora: Lajosmizse sem maradhatott ki. Természetesen itt is rajongók hada skandálta Tibi nevét, bíztatva ezzel az énekest. "Isztambul és London között" Lajosmizséről Barabás Évi jelentkezett egy egész tömeggel a háta mögött. Ők még egy tevét is hoztak, aki nagyban hozzátett a jó hangulathoz.

Az utolsó élőshowban első körben mindenki azt a dalt énekelte el még egyszer, amely mentorának a leginkább tetszett az elmúlt műsorok alatt, így Tibi a Qeentől a Somebody to love című számot énekelte. Visszaemlékezett arra, amit Malek Miklós mondtott neki, az első meghallgatáson. Szerinte remek, ha két olyan energia mint amilyen az övé és Maleké összeér, mert az hatalmas dolgokat tud elindítani. Malek Miklós szerint Tibor személyisége átjön az arcán a szemén, már oda tudja adni magát a nézőknek. Nagy Feró szerint nagyon nehéz volt a dal, de Tibor fantasztikusan oldotta meg. Keresztes Ildikó félt, hogy nem tud megnyílni, de már látja, hogy egyre jobban ki mer nyílni. Csak ez hiányzott eddig belőle, most megvolt. Geszti Péter szerint remekül állt Tibornak ez a dal. Malek Miklós szerint olyan volt a dal, mintha egy madár repült volna.

Zséda és Kocsis Tibor azonnal megtalálta a közös hangot!
Zséda és Kocsis Tibor azonnal megtalálta a közös hangot!

A második körben duetteket énekeltek a versenyzők: Kocsis Tibor Zsédával állhatott egy színpadon az este folyamán. A Mindhalálig mellettem című dalt adták elő. Az énekesnő azt mondta, hogy Tibor az, aki tele van hittel, erkölccsel, ami neki nagyon tetszik, azonnal egy hullámhosszra kerültek. Lajosmizsén mindenki a "piros kabátos bácsinak" szurkolt, mondta Barabás Évi. Bár alig lehetett hallani, hiszen a tömeg csak Tibor nevét skandálta. Hannát is láthattuk, Tibor unkahugát, aki sok erőt adott a fiúnak.

Végül Robbie Williams I will talk and Hollywood will listen című dalával lépett harmadszor színpadra. Geszti Péter azt mondta, hogy Tibor földöntúlian jól tud énekelni. Ferónak nagyon tetszett a nóta, mert szerinte iszonyúan nehéz és a lajosmizsei énekes gyönyörűen énekelte. Keresztes Ildikó szerint amikor először adta elő a dalt, több energia volt benne, de tetszett neki így is. Malek Miklós azt mondta, hogy fura memórája miatt, csak nagy pillanatokra emlékszik igazán az életéből, és Tibi ezen dala örökre megragadt az emlékezetében.

Úgy tűnik, nemcsak Malek Miklós számára alkotott maradandót a lajosmizsei fiú, hiszen a nézők továbbjuttatták a fináléba, Tibi ma este már a végső győzelemért énekel.
 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Macizápor a kosármeccsen

11 zsáknyi pihe-puha játék gyűlt össze a delmagyar.hu Dobj egy plüssmacit a gyermekekért! jótékonysági akcióján, a Kecskeméti KSE-Körmend férfi kosárlabda mérkőzésen. Tovább olvasom