Kék hírek

2014.11.05. 07:38

Még jövőre is nyomozhatnak a metróügyben

A nyomozás a több mint hét hónapja átadott 4-es metró beruházásánál hivatali vesztegetés gyanújával indított büntetőeljárásban folytatódik.

Tovább folytatódik a nyomozás a több mint hét hónapja átadott 4-es metró beruházásánál hivatali vesztegetés gyanújával indított büntetőeljárásban - írja a Magyar Nemzet szerdai száma Bagoly Bettinára, a Fővárosi Főügyészség szóvivőjére hivatkozva.

A lap emlékeztet, a 452 milliárd forintos fejlesztés tanácsadói szerződései miatt négy éve az Állami Számvevőszék, az Alstom-szerelvények beszerzésével kapcsolatban pedig a Fidesz tett feljelentést.

Az újság beszámol arról is, a fővárost terhelő Rác fürdő és hotel több mint 8 milliárdos beruházásához nyújtott 9 milliárdos MFB-hitellel összefüggő nyomozást december 30-ig hosszabbították meg. A gyógyfürdők beléptetőrendszerének ügyében vasárnap lejáró nyomozási határidő meghosszabbítását pedig már kezdeményezte a Fővárosi Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!