Egyperces

2013.08.18. 10:22

Gazdagító igen: összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímea

Magyar idő szerint hétfőn hajnali háromkor mondta ki az igent Andy Vajna és Palácsik Tímea. <br>

Magyar idő szerint hétfőn hajnali háromkor mondta ki az igent Andy Vajna és Palácsik Tímea.

Andy Vajna és Palácsik Tímea családtagok, közeli barátok és világsztárok körében, a nyilvánosság kizárásával házasodtak össze.

Az esküvő helyi idő szerint vasárnap este volt Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. Azt egyelőre nem tudni, vajon Tímea ezt a merészen kivágott ruhát választotta végül, vagy egy másik több milliót érő darabba bújt.

Palácsik Tímea családtagjai napokkal a ceremónia előtt Los Angelesbe repültek és addig ott maradnak vendégségben, amíg a pár nászútra nem utazik.

Korábban:

Vasárnap fogad örök hűséget Timi a nála harmincnyolc évvel idősebb Andy Vajnának Los Angeles szívében, a vőlegénnyel jó barátságot ápoló Antonio Banderas birtokán - írja a brsonline.hu.

Nemcsak férjet kap a miskolci lány, de egy hatalmas cégbirodalom first ladyje is lesz. Örökre elfelejtheti a hoszteszmunkákat és a modellkedést.

Az eseményre számos világsztár kapott meghívót, így információink szerint ott lesznek a házi­gazda Banderason kívül a Rambo- és Terminátor-filmek sztárjai, Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger, valamint feltehetően tiszteletét teszi a nagy eseményen Vajna fővárosi éttermének cégtársa, Robert De Niro is.

Az ifjú ara legszűkebb családi köre a vőlegény magánrepülőgépével érkezett meg a tengerentúlra, így Timi barátnői, szülei, húga és annak párja is a helyszínen könnyezheti meg a lány életé­nek talán legjelentősebb eseményét.

Tímea élete így egy csapásra a feje tetejére áll, és amíg korábban hosztesz- és modell-munkákkal kellett megkeresnie a betevőt, mostantól hatalmas cégbirodalommal a háta mögött hajthatja álomra a fejét.

Timi az eddigi hírek szerint egy, a nagy naphoz méltó, többmilliós Roberto Cavalli ruhában lép az oltár elé. Vajna öltözékéről egyelőre nem szivárogtak ki hírek. Egy biztos, a népes vendégsereg ellátásáról, szórakozásáról sztárszakácsok és zenekar gondoskodik majd.

>>>A Bors cikkét megtalálja, ha ide kattint!>>>

Címkék#Celeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!