Helyi gazdaság

2014.10.07. 18:38

Oberbank: személyre szabott, egyedi pénzügyi ajánlatok

"Konzervatív hitelezési politikát folytatunk, amelynek érvényességét és sikerességét az elmúlt időszak eseményei is visszaigazolják." (x)

Delmagyar.hu

Miért előnyös a vállalatoknak, ha az Oberbankot választják? – kérdeztük [namelink name="Maróti Mária"] vállalati ügyfélreferenstől.

– Bankunk több mint 140 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalatokkal való együttműködésben – válaszolta. – A piaci viszonyokat figyelembe véve kedvező kondíciókkal tudunk személyre szabott, egyedi pénzügyi ajánlatokat nyújtani ügyfeleinknek. Bankunk független, döntéseit önállóan hozza meg. Az Oberbank stabil, tőkeellátottsága kiváló, a legtöbb kereskedelmi bankkal ellentétben betétállománya meghaladja a hitelállományt. Ez jó hatással van a kondíciókra is, hiszen nem kell a piacról drága forrást beszereznünk a hitelezéshez.

Maróti Mária

Maróti Mária
Konzervatív hitelezési politikát folytatunk, amelynek érvényességét és sikerességét az elmúlt időszak eseményei is visszaigazolják. Így bankunk nem szorul állami segítségre: még a válság idején is folytatni tudta a vállalatok finanszírozását, jelenleg is töretlen lendülettel végzi, emellett tavaly zárta történetének legsikeresebb évét. Mindezek következtében folyamatosan bővül az ügyfélkörünk, egyre több vállalat tisztel meg bennünket a bizalmával.

– Milyen hiteltípusokat ajánl az Oberbank az ügyfeleknek? Hogy határozzák meg a kamatot?

– Bankunknál nagyon népszerűek a forint- és euróalapú folyószámlahitelek – tudtuk meg dr. [namelink name="Gyulainé Kovács Melinda"] vállalati ügyfélreferenstől. – Mivel forrásproblémáink nincsenek, saját forrású hosszú lejáratú hitelekkel forintban és euróban egyaránt állunk ügyfeleink rendelkezésére beruházásaik finanszírozásához is. Bankunk transzparens árazást alkalmaz, a forinthitelek kamatát a BUBOR-hoz, az euróhitelekét az EURIBOR-hoz köti.

Dr Gyulainé Kovács Melinda

Dr Gyulainé Kovács Melinda
A banki marzs több tényezőtől is függ: elsősorban az ügyfél kockázati besorolásától, a hitel futamidejétől, fedezettségétől. Emellett a marzs kialakításánál minden banknak figyelembe kell venni a saját tőke- és forrásköltségét is, valamint az egyéb költségeket és szempontokat. Bankunk kedvező hitelkamatai több tényezőre vezethetők vissza, amelyek közül hármat emelnék ki: a banki átlagnál karcsúbb szervezetet, az ebből eredő alacsonyabb költségszintet, valamint a folyamatos forrásellátottságot.

Az Oberbank Szegedi fiókját megtalálják Szegeden, a Kaluzál tér 2. sz. alatt, tel.: 62/620-300.


Címkék#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában