Szeged és környéke

2014.12.22. 16:27

Gyerekkarácsony a városházán

Szeged - Szaloncukorral, filctollakkal, naranccsal, könyvvel, tusfürdővel is megtöltött ajándékcsomagot kaptak karácsonyra a meghívott gyerekek hétfőn a városháza dísztermében rendezett ünnepségen.

V.-Sz. I.

A padsorokban, ahol máskor képviselőink üléseznek, ezúttal a fiatalok és szüleik foglaltak helyet, és nézték társaik műsorát, amelyben volt vers, betlehemes játék és zene.

Gyerekkarácsony a városházán. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


– Úgy hallottam, hogy nagyszerű tanulmányi eredménnyel büszkélkedhettek. Számítunk arra, hogy később még aktívabbak lesztek iskolai, zenei szinten és sportban, és tovább öregbítitek Szeged hírnevét – mondta Joób Márton, a foglalkoztatási, szociális és sportbizottság elnöke, majd boldog karácsonyt kívánt a gyerekeknek. A résztvevők meghívást kaptak a Belvárosi moziba ma délelőttre a Jégvarázs című animációs film vetítésére. Az idén már 22. alkalommal gyűltek össze a lurkók – két „felvonásban" – az önkormányzat karácsonyfája körül, és a támogatóknak köszönhetően senki sem ment haza üres kézzel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!