Szeged és környéke

2007.01.22. 15:19

Lora a Belvárosiban

Újabb bemutatóval várja a közönséget ma este a Belvárosi mozi. A filmbarátok a Valami Amerika és a Magyar Vándor rendezője, Herendi Gábor legújabb alkotását, a Lora című szerelmes történetet tekinthetik meg.

Nyemcsok Éva

Herendi Gábor harmadik nagyjátékfilmjét, a Lorát ma este 7 órától mutatják be a Belvárosi mozi Zsigmond Vilmos Termében. A Lora a rendező szerint love story, fordulatokban bővelkedő romantikus történet. A címszereplő egy huszonéves, finom lány, aki egyedül él, életét csupán egy öntörvényű macskával osztja meg. Három évvel korábban boldog volt és szerelmes, kiállításszervezőként dolgozott, ám élete drámai fordulatot vett, és minden megváltozott. A film forgatókönyvét a rendező, valamint a Csak szex és más semmi forgatókönyvét is jegyző Divinyi Réka írta.

A vetítést követően a nézők – köztük húsz előfizetőnk, akik kétszemélyes jegyet nyertek a bemutatóra – megismerkedhetnek az alkotókkal. A bemutatón jelen lesz Herendi Gábor rendező, Hrutka Róbert zeneszerző, és a címszerepet alakító Lucia Brawley. Őt egyébként a közönség Oliver Stone World Trade Center című filmjében láthatta korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!