Helyi sport

2007.08.27. 16:19

Brooks ma érkezik Vásárhelyre

Javában készül az október 6-án kezdődő férfi bajnokságra a Bodrogi Bau-Vásárhelyi Kosársuli élvonalbeli csapata. A játékosok esténként a Hódtói Sportcsarnok katlanában izzadnak, és nem csupán a melegtől.

Méhes Gábor

Nyilas, Vas és Jarosevits távozásával létszámban ugyan csökkent a Kosársuli játékoskerete, ám a vezetők optimistán tekintenek az új szezon elé.

– Pozitívan gondolkozunk, és nem esünk kétségbe a jelenlegi helyzet kapcsán – mondta dr. Elek András, a klub elnöke. – Brooks ma visszatér Vásárhelyre, és edzésbe áll, Freemant pedig szeptember 4-ére várjuk. Czuprák László irányításával a fiúk tisztességgel teszik a dolgukat, az esti edzések mellett reggelente a stadionban futják a résztávokat. A konditermi munka egyéni ütemezés szerint folyik, hiszen a játékosaink továbbra is dolgoznak, így ez munkahelyi elfoglaltságuktól függ.
A Bodrogi Bau szakmai stábja az előző idényhez hasonlóan továbbra is kulcsszerepet szán a Drahos, Gémes, Kováts triónak, és várhatóan több lehetőség jut a korábban kevesebbet foglalkoztatott kosarasoknak, Böszörményinek, Kuklának, Csorbának valamint Utasinak.

– Szívesen látnánk néhány új, fiatal magyar játékost a csapatban, és mindenképpen szeretnénk egy európai uniós országból érkező centert igazolni, aki a palánk alatt Gémessel megoszthatja a feladatokat – folytatta a beszélgetést Elek András. – A tervek szerint a bajnoki rajtig három tornán veszünk részt, először a jövő hét végén Kecskeméten az Univer, a Pécs és a Szolnok társaságában lépünk pályára. Ezenkívül meghívást kaptunk egy nagyváradi nemzetközi viadalra, és egy szolnoki erőpróbára is. A lehetőségeink szerint dolgozunk becsülettel, de már most világosan látszik, hogy talán még a tavalyinál is nehezebb év vár ránk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában