Szentes és környéke

2014.04.03. 23:31

Köröndi Máté bemutatkozása

Szentes - Az országgyűlésiképviselő-jelölteket bemutató összeállításunkból félreértés miatt kimaradt a 3. számú választókerület (Szentes–Csongrád) független jelöltje, Köröndi Máté.

Munkatársunktól

Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

Kérte, hogy fotóját ne közöljük, bemutatkozó sorait az alábbiakban olvashatják: – 1982. december 6-án születtem, négygyermekes családban nőttem fel Szentesen. Középiskolámat Szegeden, a Dugonics András Piarista Gimnáziumban végeztem. Budapesti éveim alatt dolgoztam a tanulás mellett, így szereztem építőmérnök végzettséget, majd továbbtanultam katasztrófavédelmi mérnöknek.

Hivatásos állományba léptem, de szolgálati viszonyom jelenleg a választások miatt szünetel. Szabadidőmben 16 méhcsaláddal méhészkedek. De mégis mi a lényeg? Függetlenként szakmai alapon tudok döntést hozni a parlamentben. Függetlenként a térség van a szemem előtt.

Teszem, amit tennem kell. Építőmérnökként tervezni és építeni tanultam. Katasztrófavédelmi mérnökként a problémákat, krízishelyzeteket elhárítani, azokat megoldani vagyok hivatott. Mind a neveltetésemből, iskoláimból és a tűzoltó hivatásomból adódik, hogy Hazámat szolgálom ma és holnap is. Mindenki arra a pártra szavaz, akire szeretne.

Az ön pártja érdekeit nem sérti, ha engem mint függetlent választ az egyéni listán. A pártlistán tudja támogatni az ön által választott pártot, az egyéni szavazólapon pedig lehetőséget ad a térség intenzív fejlődésére. Logikus, reális és tisztességes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!