Egyperces

2014.07.03. 11:21

Rövid hajjal is gyönyörű Szinetár Dóra

Szinetár Dórára alig lehet ráismerni amióta rövidre vágatta a haját. Legújabb dala pedig olyan, mintha zátonyra futott házasságáról szólna.

Új oldalát, új stílusban mutatta meg a közönségnek a színésznő. a Vékáp! című szám szövegének első sorai pedig olyanok, mintha a színésznő elmúlt tíz évéről, a házasságáról és a válásáról szólnának: „Elindul az ember az útjára, rendes magyar anya módjára. Hamar újragondolja az egészet, hogy benézte a pasit, akit kinézett. Próbálkozott mással meg vele is, de mindnek csak kamu volt több mint a fele is…"

A szöveget Müller Péter Sziámi jegyzi, a zene Havas Miklós nevéhez fűződik. A dalt hallgatva többen rögtön arra gondoltak, hogy a szöveg olyan, mintha Dórának testre szabták volna, és az elmúlt – Bereczki Zoltán oldalán eltöltött – éveiről szóló döbbenetesen őszinte vallomás volna - írja a Bors.

Fotó: borsonline.hu

Fotó: borsonline.hu
– Húsz éve szeretném levágatni a hajam rövidre, de sosem mertem rászánni magam – mesélte Szinetár Dóra a Borsnak. Elmondta, hogy új stílusú dalokat szeretne énekelni, és szeretné a vadócabb oldalát is megmutatni a közönségnek, amit eddig nem mutathatott meg. Hozzátette, hogy a szülei se látták még az új frizuráját, mert nyaralni vannak, és majd csak egy hét múlva megy utánuk, bízik benne, hogy tetszeni fog nekik a látvány.

Arról, hogy a dalszöveg eléggé áthallásos, Szinetár Dóra csak annyit mondott a Borsnak, hogy "egy jó dalszöveg arról ismerszik meg, hogy mindenki azt hall bele, amit csak akar."

Borsonline.hu

Címkék#színész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!