Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Késelés egy gimnáziumban: 18 éves diák halt meg

Franciaország - Újabb áldozatot szedett az iskolai erőszak Franciaországban: egy 18 éves diák megkéselte azonos korú társát pénteken egy gimnáziumban, s az áldozatot nem tudták megmenteni, este meghalt.
Az eset egy párizsi elővárosban, Kremlin-Bicetre-ben történt. A két fiú összeszólalkozott, majd az egyik kést rántott, és szívtájékon szúrta a másikat. A támadó elmenekült. Egyelőre nincs hír arról, hogy elfogták volna.

Egy diáklány - aki állítása szerint szemtanúja volt a drámának - elmondta, hogy a vita az áldozat nővéréről szólt. Brice Hortefeux belügyminiszter, aki Luc Chatel oktatási miniszterrel együtt a eset után a helyszínre ment, elmondta, hogy szerelmi ügyről van szó, bandák rivalizálásának semmi köze hozzá.

Olvasóink írták

 • 8. zsu911 2010. január 11. 16:15
  „flexsnake! Légyszi nézz utána, hogy a százalék mit jelent, mert az én felfogásomban a leírásodból az következik, hogy náluk duplája az egy főre jutó "idegen"...”
 • 7. flexsnake 2010. január 10. 17:00
  „8. olaszok, ukránok, oroszok,grúzok? Mióta feketék? Mert a banda náluk is jelen van.
  Nem a külső jegyek amik befolyásolják a bűnözési hajlamot, nem is a származás.”
 • 6. trueman88 2010. január 10. 11:37
  „Én nem vagyok náci párti, a 88sem a H-H-ra utal. Én csak azt mondtam, hogy ami nálunk a cigányok, náluk a feketék. És Magyarországon mindennapos a cigány bűnözés az iskolákban is, és amelyről a sajtó alig számol be. Először tegyék tisztába az itthoni elfogulatlan, cenzúrázatlan hírbeszámolásokat, és csak utána hozzanak ide külföldi eseteket. A banda szóról pedig a bandába verődött emberek jutnak az eszembe, amelyről a négerekre következtettem, ha tévedek, akkor tévedek.
  ui. Erről a cikkről egy dolog jutott eszembe, mikor megnyugodtam hogy nem Magyarországon történt. Amerikában, Finnországban és nem tudom hol évekig ment a sajtóból, hogy lövöldözés történt a helyi iskolában. Majd pár év múlva nálunk is bekövetkezett. És ilyen eset már nálunk is volt (bozótvágó, vagy szamurájkardal követték el, a származását inkább nem firtatom). Bízom benne, hogy nálunk nem fog ilyen, vagy ehhez hasonló eset bekövetkezni.”
 • 5. flexsnake 2010. január 09. 22:38
  „Franciaországban éppen kétszer annyi százaléka a lakosságnak fekete mint nálunk. De franciaország területe pöppet 10szerese a magyarnak :D Vagyis sokkal kevesebb a fekete náluk mint nálunk. Míg nyugaton bandákról beszélnek, nálunk társtettességről van szó bűnszövetségben. Bandák itt is vannak csak nem mondjuk azt hogy banda.”
 • 4. apátfalvifaszagyerek 2010. január 09. 22:31
  „Nem vagyok fekete, sem cigány, ha erre céloztál.”
 • 3. dblaci 2010. január 09. 15:51
  „Remélem mind a kettő import néger volt, és a gyilkos akasztófára kerül.

  Magyarok, tanuljunk a "nyugat" halálból, kerüljük el a sorsukat!”
 • 2. trueman88 2010. január 09. 15:47
  „igazad van flexsnake, ott nincsenek cigányok. Ott a népesség nagyrésze már fekete, és még a banda is szóba került....nálunk cigányok, nekik feketék. De míg minden nap megvernek a cigányok egy magyart az iskolában, addig felesleges külföldi eseményeket felvetni!”
 • 1. flexsnake 2010. január 09. 14:26
  „és nem cigány vol, kimaradt a cikkből”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erős földrengés a Salamon-szigetek közelében

Ausztrália - Erős földrengés rázta meg a Salamon-szigetek közelében a Csendes-óceán déli körzetét… Tovább olvasom