Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 03. csütörtök - Hilda

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Külföldi hírek > Prostibotrány: új rendszabályok az amerikai titkosszolgálatnál

Prostibotrány: új rendszabályok az amerikai titkosszolgálatnál

A Secret Service amerikai titkosszolgálatnál új magatartási rendszabályokat vezetnek be, azt követően, hogy két botrányos eset került napvilágra, ami alaposan megtépázta szolgálat tekintélyét.

mti - 2012.04.28. 07:26
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A Secret Service amerikai titkosszolgálatnál új magatartási rendszabályokat vezetnek be, azt követően, hogy két botrányos eset került napvilágra, ami alaposan megtépázta szolgálat tekintélyét - értesült az AP pénteken kormányzati forrásból.

A Secret Service néhány tagja prostituáltakat vitt fel a szállására, amikor a hónap elején Barack Obama elnök útját készítették elő a kolumbiai Cartagenában, ahol az amerikai államok csúcstalálkozót tartottak. A botrányt az egyik "eszkort" robbantotta ki, aki állítása szerint nem kapta a szolgáltatásáért járó fizetséget.

Ezt követően újabb prostituáltbotrány gyanúja merült fel az amerikai titkosszolgálatnál, ezúttal egy olyan ügyet vizsgálnak, amely tavaly történt. A Secret Service a héten jutott olyan információkhoz, amelyek gyanúba keverik azokat a titkos ügynököket, akik Barack Obama elnököt kísérték tavaly márciusi latin-amerikai körútján.

A titkosszolgálatnak dolgozó egyik alvállalkozó, aki Obama útját készítette elő, arról számolt be a Secret Service vezetésének, hogy amerikai ügynökök és katonák San Salvadorban, még az elnök odaérkezése előtt ellátogattak egy sztriptízbárba. A szolgálat emberei erősen ittas állapotban voltak, és némelyikük prostituáltakat vitt fel szállodai szobájába,

Az inkriminált esetek nyomán szigorított a Secret Service a viselkedési rendszabályokon. Az új rendelkezések értelmében egyebek között az ügynökök külföldi kiküldetésben nem látogathatnak kétes hírű szórakozóhelyeket, szolgálaton kívül sem fogyaszthatnak nagy mennyiségű alkoholt, a szolgálatba állás előtt 10 órán tartó időszakban pedig egy cseppet sem. Az új rendszabályok alapján felfogadott kísérők ellenőrzik majd, hogy a szolgálat emberei nem szegik meg a rendelkezéseket.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 1. lukrecia 2012.04.28. 08:08

Akkor a felfogadott kisérők is csajozni sőt inni fognak,Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...