Makó és környéke

2016.03.17. 22:15

Lázár: több faluban lehet bankautomata

Maroslele- Jónak nevezte csütörtöki esti maroslelei lakossági fórumán Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, országgyűlési képviselő a helyi polgármester, Martonosi György törvénymódosítási javaslatát.

Munkatársunktól

A település vezetője azt szeretné, hogy ne csak bankautomatából lehessen ingyen pénzt felvenni, hanem a fiókpénztárból is, ha a faluban nincs bankjegykiadó. Lázár hozzátette: a kormány arra készül, hogy együttműködést alakítson ki a posta és a takarékszövetkezetek között, elérhetővé tennék egymás szolgáltatásait, és ez abban is segíthet, hogy több helyen legyen bankautomata.


A legtöbbet a migránskérdésről beszélt Lázár, aki megerősítette, hogy ha kell, tíz nap alatt megépülhet az új kerítés a hármas határtól Mezőhegyesig, majd az ukrán határig, sőt a szerb határvonalat is megerősíthetik. Nagy eredménynek tartja, hogy a magyar emberek mindennapi életét sikerült megóvni a migrációval együtt járó problémáktól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!