Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

A láncfűrészt kapta elő a vita hevében

Négyen verekedtek össze Csanádpalotán. Egyikük egy működő láncfűrésszel nyomatékosította: nem viccel.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. november 5-én 14 óra 20 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy Csanádpalotán, a Kossuth utcában többen összeverekedtek. A kiérkező járőröknek a szemtanúk elmondták, hogy B. Gábor és barátja szóváltásba keveredett Sz. Lehellel és testvérével, Sz. Gyulával. A négy férfi kölcsönösen bántalmazta egymást, melynek során mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek. A verekedést követően a testvérpár elhagyta a helyszínt.

Nem sokkal később Sz. Lehel visszatért egy működő láncfűrésszel, és azt a feje felé emelve kiabálni kezdett. Ezt látva az utcán tartózkodó B. Gábor és két ismerőse elfutottak.

Az egyenruhások a beszerzett információk alapján rövid időn belül elfogták a négy verekedőt és előállították őket a Makói Rendőrkapitányságra.

Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Sz. Lehelt felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette elkövetésével is gyanúsítják a nyomozók.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Körözött Audi Kiszombornál

Lefoglalták a kiszombori rendőrök az osztrák hatóságok által körözött személyautót. Tovább olvasom