Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

A szerelmes fiú barátja a neten keresi Henit

Makó - Az egyik legnépszerűbb internetes közösségi portálon keresi barátja eltűnt szerelmét egy makói fiatal. Az egyik szórakozóhelyen vesztette szem elöl, most így kér segítséget.
"Kedves ismerőseim! Tegnap véletlenül elhagytam jóbarátom táncpartnerét a Kelemenben. Régóta tartó barátságunk alapjaiban rendült meg :-) Kérem, aki az alábbi ismertetőjegyek alapján felismeri, segítsen." -ezzel a bevezetéssel keresik nyilvánosan az interneten Henit.

Hol vagy Heni?
Hol vagy Heni?

A kreatív üzenetet máris többet osztották, a makóiak szorítanak a párnak, hogy egymásra találjanak. A felhívás így folytatódik:

"Amit tudok róla: Heninek hívják, Szegeden az SZTE-n diplomás ápoló lesz kb. másfél év múlva. Pár utcára lakik a Kelemen háztól. Ismertetőjegye egy Heni feliratú nyaklánc. Aki ismeri, kérem jelezze, mert a barátom életében akkora törés történt, hogy a hazavezető kb. 15 perces utat legalább egy óra alatt tette meg. Céltalanul bolyongott Makó éjszakai, komoly veszélyekkel fenyegető dzsungelben. Minden internetes eszközt felhasználtam a felkutatására, sikertelenül. Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok.
Akinek van infója "Kinyírlak Lőrinc" jeligére küldje el magánüzenetben vagy itt nyilvánosan."

Az internet adta lehetőségeket sokan használták már ki párkeresés vagy éppen elromlott kapcsolatuk helyrehozásának céljából. Emlékszünk még a Madách téri hatalmas üzenetre, és arra a fiúra is, aki plakáton kereste élete szerelmét. Szorítunk az ismeretlen fiúnak és Heninek, hogy újra megtalálják egymást! Ki ismeri Henit?

Olvasóink írták

 • 18. csakegyhsz 2012. december 31. 19:45
  „BUÉK
  PEACE
  STOP”
 • 17. tucat 2012. december 31. 12:29
  „16. csakegyhsz
  Most, hogy megláttam a kérdését, már nem annyira.
  Mint említettem, a történet régi, és igaz, de megnyugtatom, a szereplői kivétel nélkül túlélték, s azóta is sok mindent képesek voltak átvészelni: ma is élnek, s ez egészen addig így lesz, míg meg nem halnak. Ennél jobbat Önnek sem kívánhatok, legfeljebb még BUÉK! :D”
 • 16. csakegyhsz 2012. december 31. 11:31
  „Tucat?
  Az, hogy ezt leírtad, jó érzéssel tölt el?”
 • 15. tucat 2012. december 30. 22:58
  „Ha rileksz, hát rileksz! Akkor most üljetek kényelmesen, tucat hátra dől (a sámlin), és elmesél egy régi, de igaz történetet!
  Nyár este volt..., ja, nem, ez nem az. Bocs, már pezsgőzöm, melegítek... Megvan, ez az:

  Szüret ideje volt az Alföldön. A langyos, kora őszi estén az (építő)tábor inni ment. Tucat is, természetesen, naná! Eleinte nem ízlett a tanyai lőre az ifjaknak, de az idő és a poharak múltával egyre rokonszenvesebbé vált a homok leve, fogyott is, ahogy illik, Orbán bácsi, a tanyagazda nagy örömére.
  Hazafelé, azaz a szállásra menet kissé szétszóródott a gajdoló békemenet a tanyavilág akácos útjain, tucat is elmaradt az élmezőnytől, de nem búslakodott, mert volt egy herflije, amit fújt is szorgalmasan, egy palackja, amit szívott, nem kevésbé lelkesen, bokáig a homokba süppedő lábbal harcolva magát a kilométerekre lévő szállás felé. Egy bozótosból szivárgó nyöszörgés azonban megállította. Eleinte csak a rozénak tudta be a dolgot, és a keserű homoki lé káprázatának tartotta azt is, amit a cserje alján látott: egy leányzó didergett ott, mondhatni, eszméletlenül részegen. Tucat mindig is altruista-jó gyerek volt, nekifeszült, hogy a frissen öntött szilikonhoz hasonlatos fizikai jellemzőkkel magát álcázó képződményt a vállára emelje..., ezt nem részletezem, nehéz volt, oszt´ kész, de sikerült végül azzal, a lányhoz hasonló csomaggal a szállásra vergődnie hajnaltájt. Ott a vitézek még kurjongattak, köztük az is, amelyik elhagyta a bozótban a csomagját, és láthatóan nem érintette meg cseppet sem a motyó megkerülése, sőt, ráförmedt szegény jó tucatra, mondván, hagyta vón´ a francba ott, ahol találta.
  A folytatás már nem szívderítő: ribillió, kórház, gyomormosás... No, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy "Akácos út, ha..." - biztos ismeritek, feleim, mondjuk el most ezt!

  Szasz, Heni! Egészségedre!

  Tovább is van, mondjam még? Ugye, ne? Jó, akkó´ egészség! Nem rossz anyag ez a félszáraz, az anyja márciusát! De kár, hogy már látszik a palacknak az ő józanító feneke! Hukk! De van ám még tucatnyi ampulla ebből, a jó féléből, szóval semmi aggodalom, srácok, holnapra megforgatjuk az egész..., ja az megint egy másik strófa, bocs! :D Puszi, pici pocáim! :D

  Oszt´ BUÉK! Má´ ha nem tudnánk esetleg találkozni valami miatt az idén..., hukk! ;) :D”
 • 14. csakegyhsz 2012. december 27. 17:22
  „haresz
  Tévedés. Stn rondított a ventilátorba.
  Ha a kommentelők a helyén kezelnék a sztorit - azaz egy kedves kis viccként - nem kerülne senki kellemetlen helyzetbe.
  Mellesleg érdemben még senki sem vitt közelebb a megoldáshoz.
  Nem tudtok "játszani". Itt a bolondos év vége és mindent "vérkomolyan" kell venni.
  Relax emberek, relax.”
 • 13. haresz 2012. december 27. 16:47
  „Kedves kilenceske! Te juttattad ilyen helyzetbe Henikét. Nem tudom min pöffeszkedsz fel annyira? Ne aggódj Heniért, mindig lesz valami meleg a gyomrocskájában. :D”
 • 12. szilencium 2012. december 27. 14:30
  „Kedves 9. csakegyhsz 2012.12.27. 11:02 !

  Azt gondolom,hogy idegen személyek magánéletébe,nyilvánosan beavatkozni nem jó poén,még ha annak is tűnik!Mert pl. lehet annak a lánynak párkapcsolata,vagy kialakuló kapcsolata,esetleg a családját zavarhatja,de a lényeg,hogy lesznek olyanok,akik a Te gondolataidhoz hasonlóan,miszerint jó bulinak gondolják a saját cselekvéseiket,esetleg majd szekálják Őt!Ugyanis a részletes leírás alapján nagyon sok embernek azonnal felismerhetővé válik!Még az is jobb ötlet lett volna,ha csendben kideríted a teljes nevét és nevén szólítva közvetítesz a fiatalok között,legelőször is fő érintettként az Ő véleményét kikérve!Díjazom,hogy önkritikus vagy a hozzászólásodban,de ezzel együtt azt is elismered,hogy hibáztál!
  Ettől eltekintve,azt kívánom,hogy sosem fogyjon el a jó kedved,de legyen tanulsága ennek az esetnek,hogy hol lehetnek a poénok határai!Neked és minden magányos fiatalnak kívánom,hogy minél előbb teljesüljön párkapcsolati kívánsága és boldogsága!”
 • 11. macs 2012. december 27. 13:50
  „10. Feelgoodinc.,
  min csodálkozol? Ez Magyarisztán! Nehogy már valaki boldog legyen, ha én boldogtalan vagyok! Igaz én se vagyok boldogtalan, de olyan jó annak látszani, hiszen az a trendi! :-D
  Ami a TV-t illeti, tudod, van egy távirányító és azon vannak gombok, sőt rengeteg csatorna is van. :-)”
 • 10. Feelgoodinc. 2012. december 27. 12:49
  „Hihetetlen számomra, hogy ennyi negatív, rosszindulatú ember él a világon ( valójában sajnos tisztában vagyok ezzel a ténnyel, de nagyon elszomorít). Véleményem szerint ez egy bájos történet és nem gondolom, hogy ez lenne a média alja, aki ezt írta az bizonyára nem nézte még este a Hiradónak vagy Tényeknek csúfolt műsorokat, amiben csak azt nyomják le az agyán a jó népnek, hogy ki hol hogyan halt meg, mikor rabolták ki, szenvedett balesetet. Ezek szomorú dolgok, de az emberek életébe , az otthonukba, sőt a tudatukba, csak a negítív gondolatiságot ültetik el. Ez viszont egy pozitív dolog, ráadásul karácsonykor, ami ugye a szeretetről és az emberi kapcsolatokról szól és erre tessék ennyi "troll"-t. Miért nem lehet kicsit elmosolyodni és arra gondolni, hogy már velem is volt olyan, hogy találkoztam egy szimpatikus fiúval/lánnyal, de soha nem mentem utána, mert lusta voltam (mert szerintem ez a lustaság) és csak legyintettem, hogy úgysem találom meg és eljátszani a gondolattal, hogy mi lett volna ha megkeresem. Most pedig szegény lány érezheti rosszul magát, illetve a "felhívás elkövetője", pedig nem nekik kellene. Kedves fiatalok, fel a fejjel és csak így tovább, mert ha ez a cikk pár emberben szép emlékeket ébresztett vagy mosolyt csalt az arcukra, akkor már megérte. Heni, ha eljut hozzád ez a felhívás, akkor légy büszke, hogy érted tették mindezt, mert ez oly ritka a mai világban, a többiekkel pedig ne foglakozz.

  Mindenkinek BOLDOG, NEGATÍVUMOKTÓL MENTES új évet kívánok!!”
 • 9. csakegyhsz 2012. december 27. 11:02
  „Stn.
  Jómagam vagyok a felhívás elkövetője.
  A történet könnyed humornak szánt dolog, mindamellett, hogy tényleg Heni megtalálása a cél.
  Nos, kedves Stn. A te hozzászólásod naiv módon nem volt belekalkulálva a történetbe.
  Az ismeretlen Heni nevében is kikérem magamnak a hozzászólásod. Teljesen függetlenül az igazságtartalmától ez aljas féregség. Belegondoltál, hogy esetleg ő vagy családja, barátai, ismerősei olvassák és ráismernek? Szerintem vagy olyan hülye vagy, hogy igen, belegondoltál vagy még hülyébb és nem. Olvasnál ilyent hozzád közelálló emberről?
  Nem méltó senkihez, hogy ilyen helyzetbe kerüljön, ezért innentől kezdve mindent megteszek annak érdekében, hogy lekerüljön ez a cikk a netről és elnézést kérek Henitől. Megint tanultam valamit.
  Egy szó van rá. Balkáni gondolkodás, balkáni mentalitás.”
 • 8. tray 2012. december 27. 10:51
  „Borulok pár kommenten, csak így tovább :D:DDD”
 • 7. szilencium 2012. december 27. 10:44
  „Nem egy intelligens megoldás,és csak az impotens gondolatait mutatja be a tudatlan ifjú titánnak!

  Egyébként mit remél?Cyber szerelem és utána cyber szex?

  Pfhhh!Tökéletlenek!

  Nagyon tudom díjazni,ha valaki kreatív,bátor,de ez a megoldás inkább lustaságra vall!Sokkal lovagiasabb lenne ,személyesen felkeresni,és úgy udvarolni!Makó nem egy metropolisz,itt hamar kideríthető,hogy ki,hol lakik és kinek a kije!Ezek után nem csodálkozom,hogy nem töltötték együtt az egész estét!”
 • 6. Bábkacsa 2012. december 27. 09:34
  „uram atyám, tényleg ez az írott sajtó kommunikáció híre, Van ennél lejjebb, megmondom és NINCS!”
 • 5. Stn 2012. december 27. 09:10
  „Ismerem Henit!

  Egymás között csak "mindenki Henijének" becézzük vagy porszívónak... Itt lakik valahol a megyében. :)”
 • 4. mango1 2012. december 27. 09:07
  „Kis haver állj a SZTE-bejáratához és várj hátha meg jelenik-----de mi van ha csak loditott és nem is oda jár.Mért nem kisérted haza a buli után,most tudnád hol lakik,de lehet hogy nem is akar veled találkozni.Arra az egy bulira jó voltál többet nem akar tőled,ha akart volna már akkor megadta volna a telefon számát.Nyugodj bele---szép volt--jó volt --ennyi volt.”
 • 3. Novatus 2012. december 27. 00:51
  „Nem, szerintem aranyos a történet... :) Viszont abba senki sem gondolt bele, hogy mi a helyzet akkor, ha Heni "nem véletlenül" szívódott fel a büdös nagy makai éjszakában? :D Ha esetleg sok volt a rámenős lovag vehemenciájából és erre föl még kapja ezt az újságcikket is orcácskájába? :) Hűha... izgatottan várom a story végét!”
 • 2. haresz 2012. december 26. 23:11
  „Túl keveset ivott a srác. Én például a szombati bulira nem emlékszem, <moderálva> De kit érdekel, mert a következő buliba is lesznek vállalkozó szellemű lányok. :D”
 • 1. dédi8 2012. december 26. 22:19
  „Téli uborkaszezon!
  De ennyire b+ délvilág! Még mindig van lejjebb?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bursa Hungarica Makón

A Maros-parti városban idén 216 makói főiskolás, egyetemista kap Bursa Hungarica-ösztöndíjat; az erről szóló oklevelet az érintettek a napokban vehették át. Tovább olvasom