Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Ajándékeső lapunk makói strandbuliján

Fergeteges hangulatban telt a Délvilág szombati fürdőpartyja Makón, ahol szerencsés olvasóink megismerkedhettek az újság készítésének, kiadásának fortélyaival, és még jó néhány ajándékkal is gazdagodhattak.
Pap Klára, kiadónk igazgatója nem győzte osztogatni az ajándékokat Fotó: Miskolczi Róbert
Igazi, kellemes nyári délutánt tölthetett együtt szombaton a makói termálfürdőben több száz előfizetőnk és olvasónk, aki sorsolásunkon nyert belépőt a lapunk által szervezett mulatságra. Így Szegedtől a környező falvakon át a megye minden városáig – és természetesen a helyszínt adó Makóig – szinte minden településről érkeztek olvasóink a Délvilág vidám, zenés-műsoros fürdőpartyjára.

A sport- és fitneszprogramok, valamint -bemutatók között délután lapunk munkatársaival is találkozhattak a vendégek az élménymedence mögött felállított színpadon, ahol egy kvízjáték keretében valóságos ajándékeső hullott a helyesen válaszolókra: lapunk címkéjével ellátott bögrék, labdák, toll- és füstölőtartók, CD-k is gazdára találtak azok közt, akik a játék kedvéért félbehagyták a fürdőzést. Pedig a kísértés sem volt csekély: éppen lapunk nyereményjátéka alatt végre felragyogott a nap.

Az ajándékok több fürdőzőt a frissen véget ért úszóversenyről, vagy az élményfürdő középső gyűrűjében vad hullámokat vető medencéből vonzottak a beszélgetős műsorhoz. Kiváltképp igaz volt ez azokra az olvasóinkra, akik lapunk ajándékcsomagját – és benne egy gombnyomásra hangosan hápogó, ám nem hírlapi, hanem igazi plüsskacsát – mondhattak magukénak, hiszen volt, aki a sorsolás eredményét a strand túlsó felén hallotta meg.

A kvízt követően lapunk munkatársai is izzadhattak egy kicsit, és most elsősorban nem csak az augusztus eleji napsütéstől, hiszen előfizetőink, olvasóink – természetesen további Délvilág-ajándékokért – kérdéseket tehettek fel Pap Klára kiadóigazgatónak, Bakos Andrásnak, a Délvilág egyik rovatvezetőjének, Illyés Szabolcs és Szabó Imre újságírónak, valamint Pintér Melinda marketingmunkatársnak a Délvilág és a Délmagyarország készítéséről. A műsorvezető szerepében jutott feladat bőven Nyemcsok Éva újságírónak, közben pedig Miskolczi Róbert fotóriporter örökítette meg az eseményeket. A fürdőparty vendégei egészen estig szórakoztak a makói strandon. Rendezvényünk következő, egyben utolsó állomása szombaton Csongrádon lesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hegedű hercegnői a Hagymaházban

Már minden jegy elkelt a Princess együttes ma esti makói koncertjére. A három hegedűvirtuóz a lapunk… Tovább olvasom