Délmagyar logó

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Apátfalván ül lagzit Győzike

Apátfalva - Szombaton lakodalmat ül Győzike, azaz Gáspár Győző, méghozzá Apátfalván, a Peka sörözőben. 250 embert várnak, s ott lesz az egész Gáspár család. Természetesen show-műsorról van szó, részben jótékony céllal: a menyasszonytánc bevételét a helyi óvodásoknak ajánlják fel.
Akár kétszázötven személyes is lehet Gáspár Győző lakodalma, amit szombaton tartanak meg Apátfalván, a Peka sörözőben – ennyi férőhely van ugyanis a söröző rendezvénytermében. Persze nem igazi lakodalomról van szó, sokkal inkább show-műsorról, de az est menete egy valódi, ráadásul nagyon pazar, külsőségeiben pedig kifejezetten elegáns lakodalomra fognak emlékeztetni; még pap is lesz, és ott lesz az egész Gáspár família – ígérte nekünk Győzike.

– Azért jövünk ide, hogy jótékonykodhassunk, segíthessünk az apátfalvi óvodásoknak, a menyasszonytáncból befolyó pénzt ugyanis nekik ajánljuk fel – tette hozzá. Azt is megtudtuk, hogy bár a két kislány, Evelin és Virág természetesen nem lép fel, Bea asszony és ő erre is vállalkozik, énekelnek a ceremónia végén. A talpalávalót amúgy a szolnoki Karaván együttes húzza hajnalig, ahogy lagziban szokás.

Gáspárék ötödik esküvője Siófokon. Apátfalván csak eljátsszák a lagzit. Archív fotó: Blikk
Gáspárék ötödik esküvője Siófokon. Apátfalván csak eljátsszák a lagzit.
Archív fotó: Blikk

A szervezőtől, Vass Andrástól szerettük volna megtudni, milyen fellépti díjért vállalta el a show-műsort náluk Gáspár Győző, de elhárította érdeklődésünket, mondván, hogy ez nem a pénzről szól. Ami viszont tény: fejenként 6500 forintért lehet jegyet váltani az eseményre, amiért fejedelmiként hirdetett vacsorát is kap a mulatni vágyó, tyúkhúslevessel, halászlével, szürke marhával, sültes tállal és éjfélkor töltött káposztával. Eddig a jegyek nagyjából fele kelt el, de ma, szerdán még lehet váltani.

Az ötlet, hogy Győzike ily módon is szerepeljen a Peka sörözőben, három héttel ezelőtt született meg, amikor ő volt a hétvégi retrodiszkó vendége. Győzikének ez lesz a 13. ilyen lakodalma szerte az országban – ám ez a szám remélhetőleg nem lesz balszerencsés.

A valóságban már ötször

Ami az igazi esküvőt illeti, Gáspár Győző már ötször fogadott örök hűséget feleségének, Balla Beának. A showman először húszévesen, 1994-ben kísérte oltár elé gyermekkori szerelmét, legutóbb pedig idén nyáron, a Balaton partján mondták ki az igent. A sorban harmadik, kubai esküvőnek az egész ország szemtanúja lehetett, hiszen a Gáspár család életéről forgatott valóságshow része volt a ceremónia.

Olvasóink írták

62 hozzászólás
 • 62. romavagyok 2009. október 15. 14:09
  „Maci1 te milyen nemzetiségű vagy, mert, hogy magyar nem az tuti.
  te meg visszamehetnél oda ahonnan kibújtál.”
 • 61. Apollo 2009. október 12. 21:50
  „"dark79"

  Mit gondolsz te rád hányan lennének kíváncsiak ? Segítek : max. ketten, anyád meg apád.....Na ez a szánalmas !!!!”
 • 60. dark79 2009. október 12. 20:22
  „130 voltak kíváncsiak,hát elég szánalmas Győző kösd fel magad te senkiházi.”
 • 59. Maci1 2009. október 12. 20:16
  „Cigányok vissza INDIÁBA ennyi az egész nincs itt miről beszélni!!!!”
 • 58. spagetti 2009. október 12. 13:59
  „Nem valami sokat ér az asszonyka, ha csak ennyit tudott össze táncolni. Egy rendes lagziban ez sokkal több!”
 • 57. napiszar 2009. október 12. 05:30
  „kati1975@freemail.hu ha te Fekete Pélót <moderálva> meg Győzikét sztárnak tartod akkor azok is,igaz csak neked de szerintem aki tett érte aziz a zsíros haszon érdekében hívta meg őket,nem a Máltai Szeretett Szolgálat nevében!!!!!:):):):) Ezek egy szánalmas majmok akiket már a faluknak lehet eladni csak,tudnám ajánlani legközelebb esetleg Fosi barátot,mert az az ürge is szégyen a média számára!”
 • 56. kati1975@freemail.hu 2009. október 11. 21:24
  „Szerintem már ez is nagy haladás,hogy ebbe a kis falunkba valaki tesz azért, hogy megismerjünk ojan sztárokat akiket csak a tv-ben látunk!!!Ez nem csak a győzőről szól ,szerintem már megfordult itt más sztár is !!!És remélem még fog is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 55. napiszar 2009. október 10. 16:24
  „Akinek kell az egész cikk fényképekkel küldje el az e-mail címét a napiszar666@gmail.com címre beszartok!

  A salgótarjáni Kodály Zoltán Általános Iskola ballagási ünnepségét tartották pénteken a szomszédos Városi Sportcsarnokban, ahol a ballagó diákok sorakozója részére fenntartott parkolót egy tizenkét méteres luxus-limuzin foglalta el.
  Forrás: http://www.jsm.hu/article?id=119

  Botrányba fulladt Evelinke ballagása 2009. 06. 12.

  A morgolódó szülők és az egymástól nem férő gyerekek rögtön tudták, hogy az autómonstrum csakis a Gáspár család megbízásából kerülhetett a kijárat elé. A limuzin előtt és után két luxusterepjáró várakozott, így a tömeg kijutása a sportlétesítményből, illetve a ballagók sorakozója szinte kivitelezhetetlen volt. Ez a mellékes körülmény
  viszont egyáltalán nem zavarta a Gáspár családot, akik ezekben a percekben már újabb botrányos akcióra készültek.
  Gáspár Evelin soha nem tartozott osztályának kiválóságai közé, valahogy mégis jobbnál jobb osztályzatokkal érkezett haza a szürke hétköznapokban. Nyilván szerepet játszott ebben az a nem elhanyagolható anyagi hozzájárulás is, amelyet Győzike támogatásként juttatott az oktatási intézménynek a nyolc esztendő alatt. Ám akárhogy is szerették volna az iskola pedagógusai feltupírozni Evelinke érdemeit, a lány hozzáállása gyakorlatilag zéró volt, közösségi munkája értékelhetetlen, igazi antiszociális diák, aki kihúzza magát mindenféle közösségépítő feladatból.
  Ebben az intézményben tradíció, hogy a leköszönő nyolcadikosok közül azok, akik kimagasló munkát végeztek a közösség érdekében beírhatják nevüket a ballagási ünnepségen az iskola nagykönyvébe.
  Gáspár Evelin azonban erre nem kapott lehetőséget, noha Győzike külön Televízió stábot fogadott a nagy alkalomra. Az ünnepség után a csalódott apuka (a cigány ember) ordenáré szavak kíséretében lerasszistázta a nagymúltú iskola igazgatónőjét, a lányát pedig egy üveg pezsgő kíséretében bependerítette a limuzinba és elhajtatott.
  Így Evelinke a tantermeket végigjáró tradicionális ballagáson már részt sem vehetett, az igazgatónő pedig könnyek között panaszolta sérelmét a kollégáinak és a szülőknek.”
 • 54. xray25 2009. október 10. 07:31
  „Ezt nálunk Pesten már úgy hivják MEGÉLHETÉSi CELEB :)
  Miért nem az eladott belépőkből befolyt összeggel (is) támogatnak?? Tényleg nagyon megható, hogy a helyi óvodát támogatják.... Sztem azt sem tudja, hol van Apátfalva :)”
 • 53. dark79 2009. október 09. 19:44
  „Az a m ajom még nem unja magát szerepeltetni???Remélem majd jól elverik a testvérei.Győzíke egy idióta tudatlan ember.Akire lényegében senki nem kíváncsi!!!!”
 • 52. rudi 2009. október 09. 16:42
  „Egyet értetek sokak hozzászólásával, tényleg szomorú,- és hűen tükrözi a magyar társadalom többségének értelmi szintjét- hogy erre van igény.”
 • 51. DrBalogh 2009. október 09. 11:57
  „Azért nagy igazságok vannak ennek a Feri gyereknek"napiszar" hozzá szólásaiban,el kéne rajta gondolkodni,már aki tud!:):)”
 • 50. napiszar 2009. október 09. 10:22
  „Tehát 2-millió idióta nézte,hozzá teszem ennek 78%magyar volt egy közvéleménykutatótól tudom!:)Nekem meg ez a véleményem:ZSENIÁLIS xD , mindenki leírta és mondta ,hogy milyen kretén ,meg mekkora debil cigány . Na a fagyi visszanyal esete az a hülye aki mondja bravo GYŐZI xD . Senkit nem vert át, mivel soha nem is említette egyikőjük sem ,hogy ami ott történik igaz -vagy sem.Az egész lényege hogy szégyen gyalázat hogy sok ember egy újságot el nem olvas ,de ezt a majmot nézi nézte ész nélkül,szép ez az ovodának szánt adomány,csak az a baj hogy az a pénz le lesz felezve jó vastagon,főleg ha sokat dobnak be!”
 • 49. magyarok 2009. október 09. 09:45
  „44. Magdi mama, gúnyolódni lehet, meg irigykedni is... Mindenki utálja Győzikét de érdekes módon 2 millió ember látta hetente amíg ment a műsora... Lehet hülyének nézni, lehet bunkónak mondani, de ha átlátnátok a dolgok mögé rájönnél, hogy ez az egész egy színjáték volt, azt csinált ő is meg a családja is amit a forgatókönyvben megírtak neki... Sok tízmillió forintér... Lehet egy műsorral annyit keresett mint te egész életetekben és csak a hülyét kellet játszani hozzá...Persze lehet, hogy sokszor tényleg olyan hülye mint amilyennek látszott, de ő legalább gond mentesen eltartja a családját az olyan butákból akik nézik és mégis szidják.. Ti magatok fizettétek az ő bérét, ha értenéd, hogyan működik a reklám...
  xxx666 az ördögnek:
  Valóban van 3 diplomás roma barátom sőt szerintem Móra Feri is ismeri őket, vagy egyet tuti!!!
  Bár ők nem gúnyolódnak, mert annál több eszük van, hogy másokat fikázanak, miközben lenne más dolga is, ugyanúgy mint ahogy nektek is... Nem tudom elképzelni, hogy az jelent kielégülést nektek, hogy mást fikáztok név nélkül... Ja és köszi de nincs szükségem a jegyeidre ha aknám megvenném az összeset, de mivel Győzit csak egy bohócnak tartom így nem lesz beszámoló sem, persze ha nem csak a jegyeket fizeted ki, hanem munka gyanánt fizetsz egy millát a bloggomért, úgy lehet róla szó, te maga az ördög vagy, neked nem jelenthet ez gondod, ugye?
  feri: Bódi Guszti valóban különb ember...”
 • 48. Pinaman 2009. október 08. 21:42
  „Most meg fogtok lepodni amit mondok. MEGBASZTAM GYOZIKET!”
 • 47. csgabka 2009. október 08. 17:52
  „Győzike csak addig tudja "eladni magát", amíg igény van rá.”
 • 46. napiszar 2009. október 08. 16:48
  „Még mielőtt tévedésbe estek,Győzike nagy ívben tesz rá hol lép fel,egy lebeg a szeme előtt az üzlet politika,azokat a településeket szúrja ki neki a menedzsere ahol viszonylag sok a kissebségi nemzetiségű népcsoport,sajna a marha szervező azt nem tudja hogy itt nem igazán fullmílkós romák vannak,pedig ő erre számít!Teszem hozzá több városba be sem engedték,ez az egész baromkodása egy kényszerszülte dolog,TV-sek lenyúlták sikeresen!:):):):)Zenésznek nem igazán kell,marad a bohóckodás,egyébként itt valaki említette Bódi Gusztit,ne vonjunk már köztük párhuzamot,Bódi egy 200IQ -val rendelkező személy Győzike mellet !”
 • 45. xxx666 2009. október 08. 16:29
  „Én az összes diplomás roma barátjának veszek tisztelet jegyet,én nem vagyok rasszista,és tudom milyen nehéz az értelmiségi romáknak,de szerintem ő ott lesz és majd lesz egy szép hozzá szólása is másnap,esetleg írás?!”
 • 44. magdi1970 2009. október 08. 16:24
  „edus36 ne írjatok ilyen csúnyákat,hisz magyarok tele van diplomás tiszteletre méltó roma barátokkal,még a szívére veszi nem lehet ilyet csinálni,rasszisták vagytok!:):):):)Tényleg én szívesen adok a jegybe meg ígértem már a múltkor!”
 • 43. sintér 2009. október 08. 16:06
  „magyarokoknak megvettétek már a be ígért jegyet a Győzikére?!:):):):)”
62 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schengen óta kevesebbet várakozunk

Mióta Románia is csatlakozott az Unióhoz, megduplázódott a kamionok száma a nagylaki átkelőnél. Tovább olvasom