Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Brutálisan bánt nevelt gyermekeivel

Makó - Kiskorú veszélyeztetése és más bűncselekmények miatt jogerősen nyolc év börtönbüntetéssel sújtotta a 40 esztendős Zsigovics Róbertet a Szegedi Ítélőtábla szerdán.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

A korábban már négyszer büntetett vádlott 2006-tól párkapcsolatban élt a makói G. Tibornéval, 2011 augusztusában összeköltözött az asszonnyal és annak három gyermekével a nő makói házában. Az együttélés során a vádlott az akkor 6, 9 és 13 éves nevelt gyermekeit rendszeresen bántalmazta, kezeiket, lábaikat kézzel és üvegszálas bottal verte, valamint szidalmazta, obszcén, szexuális tartalmú szavakkal illette őket. A gyerekeket egymás előtt megszégyenítette, emberi méltóságukban megalázta. A férfi rendszeresen bántalmazta és fenyegette élettársát, többek között azzal, hogy ha valakinek beszél minderről, akkor bántalmazni fogja őt és gyermekeit. Egyszer a nevelt kisfiát bokszolásra kényszerítette, és eközben olyan erősen ütötte a kisgyereket, hogy az sírt és jajgatott fájdalmában. A gyerek kezeit hátul összekötözte, a gyereket egy ajtóhoz kifeszítette, hogy ne tudjon védekezni.
Ezt követően tovább ütötte, hasba rugdosta a fiút, akit kórházba kellett vinni: a belső sérülések következtében akár életveszélyes állapot is kialakulhatott volna. G. Tiborné végül feljelentette brutális élettársát.

Olvasóink írták

 • 5. Francois 2013. november 02. 18:25
  „3. Vyk 2013.10.31. 19:39 "Egyébként úgy tudom, hogy az is büntethető, aki bűncselekményt elhallgat." Meg az is, ha bűncselekményre akarsz fényt deríteni! :) Én csak tudom! :)”
 • 4. Emberségetavilágnak 2013. október 31. 20:57
  „3.
  Az a legjobb eset, ha a gyerekek számára elrettentő erővel bír az átélt borzalom.
  A rosszabbik meg az, ha ´beléjük kódolódik´, felnőtt korukra, mint követendő példa.”
 • 3. Vyk 2013. október 31. 19:39
  „grafika88-nbak igaza van,
  Egyébként úgy tudom, hogy az is büntethető, aki bűncselekményt elhallgat.
  Gyenge jellemű nő lehetett. Szegény gyerekek, maradandó nyomot hagyhatott bennük, ami az egész életükre, párkapcsolatukra is kihat majd.
  Az urat meg remélhetőleg likvidálják örökre a társadalomból.”
 • 2. grafika88 2013. október 31. 11:57
  „! X volt büntetve ! Akkor rá már nem alkalmazható a 3 csapás törvénye ..ugye ???
  2006...2011 ig . bántalmazta ....na én a nőt is oda ültetném a vádlottak padjára ! amiért hagyta 5 éven keresztül ,hogy bántsa a gyerekeit ! Min. 10 év / fő fogház !!”
 • 1. Emberségetavilágnak 2013. október 31. 10:49
  „"...végül feljelentette brutális élettársát. "
  Végül.
  Az első pillanatban kellett volna.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilökte a feleségét a mozgó autóból: megszólal a szemtanú

Tisztázni akarta a napokban történt apátfalvi tragédia körülményeit, ezért szót kért a szemtanú, Juhász Gábor, hogy elmondja, mit látott-hallott azon az éjjelen. Tovább olvasom