Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Heni a Játszd újra, Sam!-ben is főszerepet kapott

Makó - Legutóbb az egyik hazai kereskedelmi csatorna dokumentum-valóság sorozatában láthattuk, de kapott már főszerepet spanyol színházban is. A csanádpalotai Kocsis Henrietta nem régen költözött haza. A színészkedést, amit külföldön kezdett itthon is folytatja.
Heni Bérces Virág szerepét alakította az egyik kereskedelmi csatorna műsorában. A szerep szerint egy anyukát kellett játszania, aki egyedül él lányával, szegényes körülmények között. "Reggeltől estig a bolhapiacon árul használt ruhákat, hogy meg tudja venni azokat a dolgokat, amikben ő hiányt szenvedett egész eddigi életében. E sok munka miatt elhanyagolja a lányát, aki terhes lesz - és meg csak 18 éves -, és itt kezdődnek a bonyodalmak. "- mesélte Heni legutóbbi szerepéről. Később, mint kiderült a lány magára hagyja a babát, az anyuka pedig a keresésére indul.

A fotó a játszd újra sam forgatásán készült, heni balról a második.
A fotó a Játszd újra, Sam forgatásán készült, Heni balról a második.

Heni elmondta, hogy a forgatáson nagyon jól érezte magát, szerinte a színésztársai és a stáb is remek munkát végzett. Sokan meglepődtek Heni ismerősei közül, amikor meglátták a tévében, annak ellenére, hogy nem most kezdte a színészkedést.

- A színészkedés már gyerekkorom óta érdekel, de csak külföldön, Spanyolországban - Valenciában - tudtam megvalósítani. Az elismert Valenciai, OFF Arte Dramatico magániskolában tanultam 2 éven keresztül. Tanáraim voltak: Irene Belloch színművésznő Valenciából, Anais Duperrein színművésznő Párizsból és Pau Martinez forgatókönyvíró és rendező Valenciából. Az eddigi legfontosabb szerepem - persze ezt is beleszámítva - a 2012. július 2-án a Valenciai Olympia nagyszínházban volt. Woody Allen egyik legjobb darabjának változatában, a Játszd újra, Sam!-ben kaptam meg a főszerepet, ahol Linda Christit játszhattam el - mesélte Heni.

Heni a Játszd újra, Sam!-ben.


Heni bár élete nagy részét külföldön töltötte nemrég, édesapja betegsége miatt hazatért szülővárosába, Csanádpalotára. Elmondta, fájó szívvel hagyta el a települést, de most boldog, hogy újra itthon lehet a családjával és a barátaival. A színészkedést is folytatni szeretné, most hazai pályán próbál szerencsét.

Olvasóink írták

  • 1. szentmiki 2013. január 22. 18:14
    „Gratulálok! Büszke is vagyok Rá!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Evelyn kiszámolta, mennyibe kerül

Egy gyerek átlagosan 65 ezerbe kerül havonta – ezt állapította meg tanulmányában egy végzős makói gimnazista. Tovább olvasom