Délmagyar logó

2018. 11. 14. szerda - Aliz 8°C | 15°C Még több cikk.

Jól halad a makói Fidesz-program

Makó - Bizonyos területeken a tervezettnél előrébb is tart és új elemekkel is bővült a program - emelte ki Czirbus Gábor alpolgármester.
– Időarányosan jól halad, sőt bizonyos területeken a tervezettnél előrébb is tart, új elemekkel is bővült az a program, amit a Fidesz Makón a helyhatósági választásokra 2014-ben meghirdetett – mondta el sajtótájékoztatóján Czirbus Gábor, a párt helyi elnöke, alpolgármester.

Emlékeztetett rá: a dokumentumban, amit a makóiak javaslatai alapján állítottak össze, és amit átadtak Lázár János honatya-miniszternek, illetve Orbán Viktor kormányfőnek is, 19 milliárdos fejlesztési programot vázoltak fel. Ezt az összeget azonban már most túllépték, 25 milliárdnál járnak, pedig még van hátra a ciklusból.

Megemlítette példaként, hogy a város 9,5 milliárdot kapott a fürdő fejlesztésére, ami nagy lökést ad a helyi gazdaságnak. Olyan pályázatokról is beszélt, mint az új könyvtár építése, a Hagymaház felújítása vagy a Páger-mozi rekonstrukciója. Mindez azt jelenti, hogy a kormány szövetségesének tekinti Makót – hangsúlyozta Czirbus.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Népszerű a makói jégpálya

Népszerű a makói jégpálya
Bár tavaszias az idő, a makói jégpályán mégis zavartalanul lehet korcsolyázni, köszönhetően a hűtőrendszer tavalyi felújításának. Tovább olvasom