Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Maroslelén már lehet közlekedni

Maroslele - Nem volt hiábavaló, hogy az önkormányzat bekeményített a maroslelei szennyvízberuházást kivitelező céggel szemben: hétfőre a jegyzőkönyvezett hibák nagy részét kijavította.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 
Mint beszámoltunk róla, valóságos panaszáradat kíséri az építkezést a faluban: sok utca megközelíthetetlen a munka kezdete óta, pedig eredetileg azt ígérték, legalább egy irányból mindenhová be lehet jutni majd. Ehhez képest egyes utcákat sártenger, többet víz borított – a munkások a vízelvezetőket is tönkretették –, másutt nyitva hagyott aknák tették lehetetlenné a közlekedést. A község vezetése múlt hétfőn az eddigi udvarias kérések helyett ultimátumot adott a cégnek: ha hétfőre nem rendezik a helyzetet, visszavonják a munkaterület átadásáról szóló határozatot, így le kell állniuk minden tevékenységgel.

Az önkormányzat műszaki ügyintézője, Czene Gyula tegnap délután úgy tájékoztatta lapunkat: a szigorú fellépés hatására a társaság a fényképekkel is alátámasztott 25 pontos hibajegyzéken szereplő problémák 80 százalékát megoldotta. Többek között vízelvezető árkokat állítottak helyre, megsüllyedt nyomvonalakat töltöttek fel, elszállították a kitermelt földkupacokat. A polgármesteri hivatal arra is ígéretet kapott, hogy a még fennálló hiányosságokat is orvosolni fogják a napokban.

Pénteken újabb bejárást tartanak, hogy meggyőződjenek ezek teljesüléséről. Czene Gyula azt is elmondta, hogy felhívták a kivitelező figyelmét: állítson munkába egy 3-4 fős brigádot, amely folyamatosan a felmerülő panaszokkal foglalkozik, egyúttal nagyobb odafigyelést, gyorsabb reagálást is kértek tőlük.

Olvasóink írták

  • 1. delfin73 2013. április 16. 11:26
    „Azért ezen lehetne vitatkozni mert nem történt semmi változás!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyok voltak a kálvinosok

Titok, hogy szerepelt a makói Kálvin Téri Református Iskola csapata a TV2 Nagy vagy! című országos vetélkedőjén, de nem érkeztek haza szomorúan. Tovább olvasom