Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 13°C | 20°C Még több cikk.

Nem indították újra a hétvégi tájékoztatást

Több mint egy hónapig vártunk, de Csongrádon, Makón és Szentesen sem állították vissza a hétvégi utastájékoztatást a buszpályaudvaron. Csak Vásárhelyen gondolta meg magát a DAKK.
A makói buszpályaudvar információs szolgálatának ablakában ugyanazt a tájékoztatót látjuk, amit két hónappal ezelőtt. E szerint január 7-étől hétköznap 4 órától 20 óráig tart nyitva, hétvégén viszont zárva van. Ebben az időszakban telefonon lehet érdeklődni. Rákérdeztünk az ablaknál, ahol megerősítették: ez valóban azt jelenti, hogy a Maros-parti városban továbbra sem lesz helyszíni utastájékoztatás hétvégén.

Mint beszámoltunk róla, az olvasók panaszai nyomán elsőként Hódmezővásárhelyen érdeklődtünk. Ott azt a választ kaptuk a DAKK Zrt. kommunikációs szolgálatától, hogy felülvizsgálták az információs szolgálat elérhetőségét, és úgy döntöttek, hogy hétvégén, valamint szabad- és ünnepnapokon 8-tól 17 óráig ismételten az utasok rendelkezésére állnak. A makói, majd később a csongrádi és a szentesi buszpályaudvarral kapcsolatban viszont azt a választ kaptuk, hogy megfontolják a kérdést. Másfél hónap múltán most mindhárom városban megnéztük, mi lett a tanakodás eredménye – kiderült, hogy sehol sem állt vissza a régi rend.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gépcsodák parádéztak Makón

Gépcsodák parádéztak Makón
Vasárnap tavaszi seregszemlét tartottak Makón, a Hollósi Kornélia utcai parkolóban a legkülönfélébb… Tovább olvasom