Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Palotai lakodalmas Kukorival és Kotkodával

Csanádpalota - Gyűrű helyett mobiltelefont cserélt Fülöp Rebeka és Nyári János, akik a palotai lakodalmason – egy estére – egybekeltek. A hangulatos mulatság zárta a csanádpalotai napok idei programsorozatát.
Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

A menyasszony és a vőlegény csak egy napra kelt egybe, a bevonuláskor a nászinduló helyett a Kukori és Kotkoda rajzfilmsorozat zenéje szólt, a fiatalok gyűrű helyett mobiltelefont cseréltek – íme, néhány különbség az igazi lagzi, illetve a napokban tartott palotai lakodalmas között. Amit a kisvárosban idén éppen 15. alkalommal tartottak meg, és aminek természetesen nem egyéb a célja, mint a szórakozás és a szórakoztatás. Mint mindig, most is ez volt a városnapi programsorozat csúcspontja, hajnalig tartó mulatsággal a végén. Ami a hangulatot illeti: az bizony az igazi lagzikat idézte, beleértve az utcákon vidáman végigvonuló nászmenetet, a zenekart, no meg az ifjú pár fogatos felvonulását.

Palotai lakodalmas Kukorival és Kotkodával - GALÉRIA

Utóbbiakat egyébként Bodzás István pedagógus, képviselő adta össze a szabad ég alatt, majd koccintott velük. A fiatalok, Fülöp Rebeka és Nyári János, mint az utóbbitól megtudtuk, a valóságban is egy párt alkotnak, és a palotai lakodalmas ceremóniát akár főpróbának is tekinthetik, távlati terveik közül az igazi egybekelés sincs kizárva. Megtudtuk: ennek „veszélye" valóban fennáll, hiszen azok közül, akik korábban főszereplői voltak hasonló mulatságnak, javarészt csakugyan összeházasodtak végül.

Kitüntetések napja

Idén díszpolgári címet kapott a nyugalmazott pedagógus, Kruzslicz Lászlóné és Hodák Magdolna egykori palotai védőnő. Palotáért címmel tüntették ki Putárik György futballistát, az utánpótláscsapat edzőjét, Molnárné Haluska Margitot, a Faluszépítő Egyesület vezetőjét, könyvtárost, illetve a közösségi rendezvényeken rendszeresen főző szakácsokat, Baranyi Lászlót és Bán Zoltánt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs biztosításuk vadbaleset ellen

460 ezer forintos kártérítési pert indított a deszki vadásztársasággal szemben a makói kolbászgyártó cég tulajdonosa. Tovább olvasom