Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

Visszalépésre kéri Makón Márton Imre Mágorinét

Makó - Visszalépésre kéri a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltjét, Mágori Józsefnét Márton Imre független polgármesterjelölt Makón.
Márton tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta: egy támogatói által felkért közvélemény-kutató cég felmérési eredményeiből azt a következtetést vonta le, hogy az ellenzék által közösen kitűzött célnak, Buzás Péter leváltásának elérésére neki van nagyobb esélye – ezért kéri a sajtó nyilvánosságán keresztül Mágorinét arra, hogy lépjen vissza. Lapunk megkeresésére Mágori Józsefné úgy reagált a felhívásra: nem lép vissza, az egyetlen hiteles közvélemény-kutatás pedig maga a választás lesz.

Márton Imre a sajtótájékoztatón azt is elmondta: újabb személyét sértő röplapot terjesztenek róla, amely azt firtatja, miből él. A kérdés egy közszereplő esetében természetesen nem kifogásolható, s nem titok, hogy egyéni vállalkozóként biztonsági munkákat végez, sportszervező, rádióriporter és önkormányzati képviselő, a szórólap azonban nemtelen stílusú, ráadásul jogsértő. Ez utóbbi miatt ismét a választási bizottsághoz, illetve a rendőrséghez fordult. Hozzátette: a szórólapon kiadóként a Fidesz–KDNP makói csoportját tüntették fel, ő azonban reméli, a konzervatív eszmeiséghez méltatlan nyomtatvány terjesztői csupán visszaéltek a pártszövetség nevével. A szórólapról is megkérdeztük Mágorinét, aki azt válaszolta, még nem látta a szórólapot, így nem tud róla mit mondani.

Olvasóink írták

277 hozzászólás
 • 277. Tony_Soprano 2010. október 09. 14:12
  „Jó reggelt. Lényeg a lényegben nyert Buzás vagy így vagy úgy úgyse lehet bizonyítani. Hozzá kellene kezdeni a munkához, munkahelyeket teremteni, nem Buzás féle fantom választási kamu cégeket hanem ténylegeseket. Ne a kommunális és többi adó legyen az első lépés a testületnek, meg a saját zsebtömögetése, hanem az emberek jobb léte eltelt 16 év szar nem történt lehet kezdeni dolgozni vagy kihal 1-2 éven belül Makó.”
 • 276. mackósajt 2010. október 08. 17:10
  „Kéne egy cikk:Hova lett Mágoriné? címmel! LOL X)”
 • 275. Zhao_Ziyang 2010. október 08. 12:26
  „Tony_Soprano hol lenni?! Nem tán elvitette nagyvezér elvtárs nagy fekete függönyös autón:):D”
 • 274. Nagy Tamás 2010. október 08. 11:48
  „272. Penyákdűlő 2010.10.08. 07:54:):D
  Nem kéne lapátolnotok a trágyát a kocsira, aztán meg behordani a hivatalba, mert van leleményes képviselőnk aki végül a tűzoltógarázsban bioetalont csinál belőle:):D No nyilatkozzon már valaki erről a sikeres fölényes választásról waze:):D”
 • 273. kergezerge 2010. október 08. 09:04
  „Kedves DM!
  Tényleg ideje lenne egy cikknek, mely a makói választások nyerteseivel és veszteseivel foglalkozik... Azért is, mert a városi televízióban hosszabb beszélgetés volt Buzás Péterrel, a híradóban pedig egy olyan hír látott napvilágot, ami tényleg HÍR...
  Sajnos nem láttam a teljes riportot így az alapján gondolkodom, amit hallottam... Abból azt szűrtem le, hogy Mágoriné lemondott képviselőjelölt posztjáról (nagyon bölcs döntés volt, ezért csak elismerésem neki!) és helyette Gál Sándor kerül be a helyi testületbe... Ennek nagyon örülök, mert Gál Sándort ismerem és tényleg olyan ember, akinek ott a helye. Jobban átlátja majd a beruházásokat, mely hozzáértésének köszönhető!
  Végre egy bölcs döntés!!!!”
 • 272. Penyákdűlő 2010. október 08. 07:54
  „Penyákba lapátoljuk a trágyát a kocsira, horgyuk beja hívatalba. Onnan dobájjuk kifele a demokratákra. Gyün díszvendég is: valami Bakos András a délvilágtúl. Tán ű a legjobban tudja csavarni dobás közben, hogy sokmindenkit beteríccsen.”
 • 271. makaiparaszt 2010. október 08. 07:16
  „No embörök ez a Buzás Pétőr csak nöm akar nyilatkozni lapítanak ezök mint bizonyos a fűben, a pényákdűlön mi a hőlyzet valami munka lösz mert ha jól láttam az éjjel hoztak egy szöszlepárlót a zödért telepre bár löhet a gyözelemre főznek pálest.”
 • 270. kergezerge 2010. október 07. 19:12
  „Családommal közösen a lehetőségeinkhez mérten többször felhívtuk a 1749-et... Remélem mihamarabb érkezik az anyagi segítség, s még sok ember megnyitja a pénztárcáját... Részvétem az elhunytak hozzátartozóinak...”
 • 269. Tony_Soprano 2010. október 07. 18:00
  „Nézzétek meg ezeket a képeket aztán döntsétek el ki akar segíteni:( Azért tettem ide mert a Makóiak ezt olvassák legtöbben.Moderátor ne szedd le TENX ÉRTE! http://www.boston.com/bigpicture/2010/10/a_flood_of_toxic_sludge.html”
 • 268. makaiparaszt 2010. október 07. 17:09
  „No ha mán töröltek kendtek, kíváncsi vónék én is arra hogy Buzás Pétör nyilatkozik hogy tisztességesen nyertem, mög mögcáfolja a szájával a képviselőtársáról terjedő szöszkeverési ügyet.”
 • 267. mszp 2010. október 07. 16:31
  „Kérdeztem de törölték. Dr Buzás Péter mikor nyilatkozik hogy tisztességesen nyertem?”
 • 266. Penyákdűlő 2010. október 07. 13:51
  „Gyere Szilvia szerelmem, várlak. Hordjunk ki trágyát égyütt a fődekre. Kéne má neköm is társ: milyóta elmönt az én szerelmem azóta égyedül vagyok. Mutasd mög, hogy ki a férfi a háznál. Utoljára itt Horn Gyula bácsi csettintött az ustorával égy nagyot, el is szaladtak a fiatal demokraták messzire. A dűlő környékibe égyet sé láttam azóta. Mind elmönt munkáé, pénzé, mögélhetésé ebbül a városbú. De nem is baj értük. Ebbe a városba mán né essön mög oljan csúfság, hogy valaki mögélhet. Nem divat az erre, csak az elvtársaknak, de jó is van ez így.”
 • 265. Tony_Soprano 2010. október 07. 13:44
  „Tisztelt:Silvio_Dante
  A maffiózók című filmben szereplő Silvio Dante soha nem fenyegetőzött! Tettekkel bizonyított. Egyébként az van szarba akit a nemzetbiztonsági hivatal figyel és ebből lehet hogy van Makón is tuti 2 személy aggódjanak ők:)”
 • 264. Penyákdűlő 2010. október 07. 13:26
  „Ide gyertek szocik a Penyák dűlőre az egész országbúl, mink befogadunk benneteket, mert szeretjük a változatlan állóvizet. Akár letolt gatyával is jöhettek: ideje trágyázni a fődeken.
  Szilvia_Dán barátom, ne ijjeszgessé senkit, né károgjá, nyugi. A szocik nyertek Makón, biztos a békés öregkor: gyün a segílly, kapjuk évente a 10 deka kakaót, a mi nagy jótevőnk Buzás atya az éhenhalás előtt két nappal mindig megzabáltat bennünket. Nem is csoda, ha többen főfordulunk a nagy zabálásba.”
 • 263. kergezerge 2010. október 07. 12:12
  „Kedves magdi1970!
  Engem igazán nem érdekel hol milyen divat van. A véleményemet, nem tudom, de nem is akarom véka alá rejteni. Nem értékeltem azt, mikor egy iskolában a pedagógusok többsége nem a gyerekekkel foglalkozott (ki sem ment velük az udvarra) hanem arról cseverésztek, hogy ki mennyit szolizik, műkörmözik stb. Sajnálatosnak találtam, hogy mikor az egyik tanuló elhunyt a temetését követő napon vezetői buli volt a suliban. Ilyen, és ehhez hasonló dolgok miatt emeltem fel a hangom, míg mások lapítottak, s bár ezzel elvesztettem az állásom, de a lelkiismeretem tiszta maradt.
  Örülök, hogy figyelmet szentelnek nekem és a hozzám hasonlóaknak, csak kérdés, hogy ez mennyire tisztességes... De tudom, én csak egy tudatlan ember lehetek itt, a sok okos között... Talán szavazni kellett volna elmenni, s kicsit jobban aktiválni a többieket, s akkor most egymás vállát veregethetnék és nem a szavazókat pocskondiáznák... Ha ilyen a nagy "nemzeti szellem", akkor kérem ez nagyon el van k*rva!!!! Még mindig nem értem, miért nehéz együttműködni, ha már így alakult? Miért kell mindenkiben ellenséget látni?”
 • 262. magdi1970 2010. október 07. 09:37
  „Tiszteletlen marczibanyiter
  Olvastam értékes sorait:) Itt Makón bevett szokás ha valaki igazat mond lehülyézik értem ezt Tonyra. Felhívom figyelmét a gyanút így a legkönnyebb eloszlatni. Makón sajnos rengeteg buta és naív ember él ezt nevelték beléjük. Tudnám hasonlítani választás előtt a közmunkásoknak a híresztelést miszerint ha nem Buzásra szavaznak nem lesz közmunka. Ez is hazugság tény hogy átalakul a program. kergezergét szintén lehülyézik pedig lehet szerencsétlen jó szándékkal ír ide.Azt is megkérdőjelezném hogy azért nincs most állása mert szembe szállt főnökeivel, nem tudta hogy itt ez nem divat, ha nem így van kérem cáfolja meg feltevésemet. marczibanyiter pont az önhöz hasonlókat figyeljük! Mivel tudjuk a választás nemvolt tiszta bár bizonyítani nem tudjuk ezért sokunk összefogásával majd fény derül valamire.”
 • 261. kgb666 2010. október 07. 08:57
  „Kedves fórumozó társaim.
  Örömmel tudatom hogy tegnap megalakítottuk 120 személlyel a kitud többet Makóról mozgalmat.
  Főleg a Makói vezetést annak baráti , dolgozói , családtagjai vállalkozását és egyebeket figyelünk.
  Van köztünk diplomástól munkásig mindenki. Csak azért szólok mert így korrekt és az elvtársakat nehogy meglepetés érje:):D”
 • 260. Zhao_Ziyang 2010. október 07. 08:40
  „marczibanyitér lenni jó pártember lehet kikre alapozni gondolom szeret inni is hozni neki rizspálinka”
 • 259. Penyákdűlő 2010. október 07. 08:36
  „Jajj kedves aranyos Buzás elvtárs: kérjük itten magától, hogy száncsa fő az ipari parkot. Minek az a sok parlag főd oda. majd a sok munkanéküli mégműveli. Nem köllide gyár, csak zajongana éjje-nappa. Mög okádná a sok füstöt. Kaparjanak az embörök a főtt térön a szép parkokba, maiket fő teccött építenyi. Tarcsák azt röndbe, né a sok gyárba dógozzanak. Egésségösebb a szabad levegőn kapágatni. Én má tudom. Ott is mögkapják a minyimált, nem köll az a sok péz, csak mögbolondíttya ja az embört.”
 • 258. Zhao_Ziyang 2010. október 07. 08:24
  „Makó lenni csodálatos emlékezni még emberek Rákosi elvtársra lehet hamisítani büntetlenül fellegvár jönni ide sok testvér. Nekünk nagy vezér bejön szeressük olcsó munkaerők happy Makó .Éljen szocializmus jönni ide Kínából sokan Makóra.Lenni jó fórum .”
277 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Út épül Románia és Kübekháza között

Kübekháza - A Csongrád megyei település önkormányzata készül Románia Schengen utáni időszakára. Tovább olvasom