Délmagyar logó

2017. 11. 25. szombat - Katalin 3°C | 12°C Még több cikk.

Víz Világnapja a Hagymatikumban

A hétvégén szerte az országban megemlékeznek az éltető vízről, így volt ez szombaton a Hagymatikumban is. A makói fürdőbe kedvezményes belépőjegyekkel, valamint vízitornával csábították a vendégeket.
A makói Hagymatikum Gyógyfürdő is megemlékezett a Víz Világnapjáról, melyet 1992 óta az ENSZ döntésére ünnepelnek meg szerte a világban. Számtalan vizes élményben volt részük a makói fürdőbe érkezőknek szombaton: a vendégeknek makói gyógyvizet és gyógyiszapmintákat osztogattak, de aki a lazítás közben egy kis mozgásra vágyott, az vízi tornázhatott. - Nemcsak vízről, hanem kedvezményekről is gondoskodtunk. Ezúttal két fürdőjegy vásárlása esetén, a másodikat fél áron adtuk, de ugyanilyen kedvezménnyel lehetett kipróbálni a vörösboros, kleopátra, valamint holt-tengeri kezeléseket is – mondja Malatinszki Jánosné, a Hagymatikum gazdasági vezetője.

A makói fürdőbe kedvezményes belépőjegyekkel, valamint vízitornával csábították a vendégeket.
A makói fürdőbe kedvezményes belépőjegyekkel, valamint vízitornával csábították a vendégeket.

A derült, meleg, napos idő rengeteg vendéget csábított a fürdőbe. A kültéri termálvizes medencében napfürdőzve lazítottak a legtöbben. Hogy nagy volt az érdeklődés, azt az is bizonyítja, hogy a fürdő munkatársainak a tervezettnél több pihenőágyat kellett kihelyezniük. A makóiakon kívül most is jöttek turisták is; egy szabadkígyósi nyugdíjas csoport ugyanis két napra érkezett a hagyma városába. Mindannyian ámulatba ejtőnek vélték a Hagymatikumot, de a gyógyvíz éltető erejét még pozitívabban dicsérték, így már biztos, hogy máskor is visszatérnek a Maros-parti városba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Járdafelújítás: egyelőre a régi rend szerint

Egyelőre a régi rend szerint osztják Makón a járdapénzt – a javasolt aláírásgyűjtés a rendszer módosításáért még nem indult el. Tovább olvasom