Lelepleződtek

2024.02.13. 10:25

Eltűnt az Action for Democracy honlapja

Egyik napról a másikra eltűnt az Action for Democracy honlapja – írta a Tűzfalcsoport. Úgy tűnik, annak érdekében, hogy korábbi, mikroadományokat magyarázni próbáló valótlan állításaikat már ne láthassa senki, egész egyszerűen felszívódtak a világhálóról.

MW

Korányi Dávid stratégiai hibának tartja, hogy feloldották a hazánknak járó uniós források egy részét

Forrás: Wikipedia

Fotó: Újpesti Meteor

Bő egy héttel azután, hogy X MagaBabe-csatornáján közzétett videóban az amerikai civil szervezet körüli tanácsadók és maga Korányi Dávid is őszinte vallomást tett a valós működésükről, eltűnt a honlapjuk.

A lebuktató X- (korábban Twitter) videóban az alapító Korányi Dávid arról beszélt, hogy civil szervezeteken keresztül, de szándékosan a baloldalt támogatták magyar országgyűlési választásokon, és a tanácsadó testület vezetője, Kati Marton azt is bevallotta, hogy Soros György áll az eddig amerikai magyarok mikroadományainak hazudott pénzcsapok végén.

Nagyon úgy tűnik, hogy leleplezte magát az Action for Democracy vezetése, ezért visszavonulót fújt, mivel egyik napról a másikra eltűnt a Korányi Dávid nevével fémjelzett szervezet információban gazdag honlapja.

A Tűzfalcsoport teljes cikke ITT olvasható el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában