Hirdetés

2023.12.15. 00:00

Egységben az erő: a Dentaline és a Mentaline diadalútja

A móravárosi Vadaspark Üzletház emeletén 6 éve egyre nagyobb sikerrel működik a Dentaline fogászat. Ha ön eddig azért nem kereste fel a rendelőt, mert retteg a fogorvosi széktől, ne csüggedjen! Az üzletház földszintjén működő Mentaline pszichológiai stúdió a többi között a szorongásoldásban, a félelem leküzdésében is segít.

PR cikk

2017-ben nyitotta meg kapuit betegei előtt a Vadaspark Üzletházban a Dentaline fogorvosi rendelő 3 fogászati székkel. Azóta óriási fejlődésen ment keresztül a magánpraxis. Az üzletház többségi tulajdonosi köre néhány év alatt teljesen belakta az emeletet, és immár 5 fogorvosi székkel és rendelővel a hét minden napján fogadja a pácienseket.  

 

Az üzletház földszintjén pedig 2 évvel ezelőtt megnyílt a számos szolgáltatást kínáló Mentaline pszichológiai magánstúdió. A két praxis tevékenysége egységet alkotva színvonalas szolgáltatást nyújt idősnek, fiatalnak egyaránt. 

Dentaline – mindenkor

Vármegyeszerte kevés fogászati rendelő mondhatja el magáról, hogy a hét minden napján fogadja pácienseit. A Vadaspark Üzletházban működő Dentaline magánfogászati rendelő egyik legnagyobb erőssége éppen ez: az év 365 napján elérhető a Hópárduc utcai rendelő.

– A hívatlanul érkező, kínzó fogfájáshoz nehéz lenne nyitvatartási időt igazítani. A Dentaline fogorvosai abban hisznek, hogy a betegeket emiatt nem szabad megvárakoztatni, még hétvégén és ünnepnapokon sem – fogalmazott Hidegkuti Petra, a Dentaline praxismenedzsere, a Mentaline tulajdonosa.

A profizmusnak és a gyorsaságnak hála évről évre egyre többen keresik fel a hét fogorvossal működő rendelőt, így a folyamatos fejlődést semmi nem gátolja. Az itt folyó minőségi munkát az is bizonyítja, hogy a szakképzőhelyként is működő fogászat szakorvosai az üzletházban oktatótevékenységet folytatnak, a fogorvosok gyakorlott szakorvosok közreműködésével sajátíthatják el saját területükhöz kapcsolódó ismereteket. 

 

Mentaline – a mentális egészségért

Az üzletház földszintjén két éve indult el a mentális és pszichés segítségnyújtást számos formában támogató Mentaline pszichológiai stúdió, ahol a lelki bajok méregfogát húzzák ki a szakemberek.

Különböző szakterületeket képviselve nyolc munkatárs dolgozik a kliensek mentális egészségéért. Klinikai és pedagógiai szakpszichológus, szexuálpszichológus, egészségpszichológus, mentálhigiénés szakember, gyászfeldolgozást segítő szakember, life coach, család- és párterapeuta, szociálpedagógus, kommunikációs tréner, házassági tanácsadó, komplex integratív terapeuta, autogén tréner, szimbólumterapeuta segít a klienseknek.

A kertvárosi környezet, a könnyű megközelíthetőséget és ingyenes parkolási lehetőséget kínáló Dentaline és Mentaline szolgáltatásai életkortól függetlenül mindenkinek szólnak.

 

 

Fotó: JUHASZ GABOR

Vadaspark Üzletház

Szeged, Hópárduc utca 4.

www.dentaline.hu www.mentaline.hu

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában