Délmagyar logó

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda -1°C | 9°C Még több cikk.

Adó 1% felajánlással az állatvédelemért

Az Orpheus Állatvédő Egyesület évente 800 kutya és cica megmentésében vesz részt. A sanyargatott sorsú állatok gyógyítását, örökbeadását adóbevalláskor (vagy utána május közepéig) a személyi jövedelemadó 1% felajánlásával úgy lehet segíteni, hogy az a támogatónak nem kerül semmibe sem. (X)

Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta közhasznú egyesületként bántalmazott, sorsára hagyott, kidobott, rossz helyzetben lévő háziállatokat ment. Az állatvédelmi tevékenységhez hozzátartozik még a felelős állattartásért folyó oktatás, a környezettudatosabb szemlélet kialakítása, hogy az emberek gondolkodásmódja révén még eredményesebb lehessen az állatok védelme. Az állatvédők segítő tevékenysége nem finanszírozott, ezért is fontos a társadalmi összefogás, adóbevalláskor az adó 1% segítő célú felajánlása.

Az állatok megmentéséhez adóbevalláskor a 18464654-1-06-os adószámot kell megadni az adóbevallási 1%-os rendelkezői felületen, így juttatható támogatás az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő tevékenységére. Adóbevalláskor az 1% összegének sikeres célba juttatásáért a könyvelő, bérszámfejtő segítségét is érdemes kérni.
 

Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta menti az állatokat. Adó 1% felajánláshoz adószám: 18464654-1-06
Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta menti az állatokat. Adó 1% felajánláshoz adószám: 18464654-1-06

 

Aki örökbefogadással szeretne segíteni, az a www.ebangyal.hu gazdikereső oldalon tud a mentett állatok közül kedvencet választani.

Az adó 1% felajánlás mellett a 11735005-20489094 állatvédelmi számlaszámra is juttatható a tevékenységet segítő adomány, melyet az állatvédők hálás köszönettel fogadnak.

Állatmentés Támogatása telefonos adományvonalon: az Orpheus ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-sel is lehetséges! A 13600-as telefonszám hívása után (mindenféle előhívó nélkül) az automata bejelentkezésekor az Orpheus Állatvédő Egyesület 99-es kódját kell megadni. Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600-as számra küldje a 99-et. Egy hívás vagy egy üzenet 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! T-Home, T-Mobile, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el az állatvédelmet támogató lehetőség.

www.ebangyal.hu
www.ebangyal.hu

Ajánlott oldalak:
- SintértNE! >>
- Állatbarát >>
- Állatvédők Közösségi Oldala >>

Nézze meg a kapcsolódó videókat:
(X)

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkentse velünk energiaköltségeit!

A MET Magyarország földgáz- és áramkereskedő naprakész megoldásokat kínál vállalkozásának. Tovább olvasom